Arlovski vs. Silva !

Andrei_Arlovski

13. Září se uskuteční další ze série pořadu UFC Fight Night. Tentokrát jí bude hostit Brazilské Nilson Nelson Gymnasium. Hlavní zápasem večera bude velice očekávaný rematch mezi Běloruským Pitbullem Anderiem Arlovskim a Anotnio „Bigfootem“ Silvou. Arlovski a se do UFC vrátil teprve nedávno a hned si odbyl svojí první výhru nad Brendanem Schaubem. Arlovski po svém odchodu z UFC v roce 2008 zápasil v mnoho organizacích.

Zápasil také s legendárním Fedorem Emelianenkem.  Bývalý šampion UFC nyní však bude čelit proti zápasníkovi který je v žebříčku UFC o mnoho příček víš. Antonio Silva ve svých posledních pěti zápasech sice vyhrál jen dvakrát ale to proti Alistaru Overeemovi a Travisu Brownovi. Dvě prohry má proti šampionovi těžké váhy Cainu Velasquezovi. Ve svém posledním zápase předvedl doslova zápas roku proti Marku Huntovi který remizoval.

20100514043923_IMG_3438

Oba vynikají v boji v postoji. Dá se očekávat ukončení už v prvním kole. Jedná se o jeden z eliminačních zápasu o vyzyvatele pro šampiona Caina Velasqueze.

Předzápas obstarají polák Piotr Hallmann s Gleisonem Tibaou. Hallman je bývalý šampion lehké váhy evropské organizace WFC. Oproti tomu Tibaou zápasí od roku 2006 kde ve své premiéře prohrál nad Nickem Diazem.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *