Boje o tituly za černé dolary (2)

20090915033306_IMG_5436

Ve Spojených arabských emirátech, v Dubaji, se v pátek 29. srpna 2014 konal turnaj ve Světovém obchodním centru turnaj s názvem ONE FC 19: Reign of Champions (Vláda šampiónů). Hlavní událostí byly tři titulové zápasy, ale i v dalších bojích se představili vesměs zkušení borci z celého světa, jen za SAE tam nikdo nebyl.


Američan Roger Huerta (21-7-1,UFC 5-2,Bell.1-2) se tu utkal v lehké váze s dosud neporaženým Angličanem Christianem Holleyem (10-0). Holley byl také předem pasován na favorita, ovšem tady se odborníci zmýlili, Huerta si s Anglánem poradil vcelku snadno již v 1. kole, kdy mu dal KO/TKO s Ground and Pound za 3:13.
Naopak to vyšlo s Britem Jamesem McSweeneyem (13-11,UFC 1-2), kterého teď v říjnu můžeme vidět na KSW 28 proti Polákovi Marcinu Różalskému. Brit byl totiž pasován na favorita v boji v polotěžké váze s Brazilcem Cristianem Kaminishim (8-1), když mu dal také KO/TKO po Punch and Soccer Kick dokonce jen za 77 vteřin 1. kola.
Vcelku začátečník, Brazilec Herbert Burns (3-0) byl v boji v pérové váze proti Japonci Hiroshige Tanakou (10-1) mírně podceňován, ovšem ve skutečnosti dokázal vyhrát, i když jen na body.
Zato zcela jasný outsider Syřan Mohammad Walid (3-0), který ovšem zápasí pouze v SAE, byl podceňován ve velterové váze v boji s Filipíncem Vaughnem Donayrem (7-1), kterého však vyřídil za pouhých 65 vteřin 1. kole.
Asi těžko si poradíme se jménem Thajčana Dejdamronga Sor Amnuaysirichokeho (1-0)m který v muší váze porazil úplného nováčka v aréně Malajčana Aliho Yaakuba (0) nasazením Rear Naked Choke v 1. kole za 2:34.
Došlo i k zápasu žen, tedy dívek. Malajčanka Ann Osmanová (0-1) zde porazila na body v muší váze Američanku Anu Julatonovou (1-0), která ovšem nebojuje v USA, ale vyhrála na Filipínách.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *