BOX: Chris Arreola vs. Bermane Stiver- pořádná heavyweight nálož ! + Video

42713arreola00t

Američan Chris Arreola ( 36-3 , 31 KO ) a Kanaďan Bermane Stiver ( 23-1-1 , 20 KO ) absolvovali další tiskovou konferenci k jejich opakovanému zápasu , který se uskuteční 10 května v USC Galen Center, Los Angeles . První setkání těchto heavyweight se konalo koncem dubna loňského roku a zvítězil v něm Stiver přesvědčivě na body.

Arreola : “ Čekal jsem na tuto šanci od té chvíle, kdy jsem vyšel z ringu, ve kterém ni nakopali prdel . Tehdy jsem měl po třetím kole zlomený nos : Stiver mě nachytal úderem , který jsem neviděl . To se stává, když se biješ s chlápkem takového kalibru , jako je Bermaine . Mohl jsem to tehdy i vzdát, protože bolest byla nesnesitelnou , ale jsem latinskoamerickým bojovník a nikdy bych si nic takového nedovolil . Mohl mě i zkusit dorazit. Pokud v zápase vidím, že jsem zranil , nebo otřásl soupeřem je mým jediným cílem knockoutovat ho co nejdříve! Právě to se chystám udělat 10 května . Nenechte si to ujít , bude to klasická “ mela “ .

stivernew12arreola05

Sivera : “ 10 května budu mít titul mistra světa . V boxu není především důležitá fyzická forma, ale to , jak dokážeš boxovat a kolik víš . Jsem lepší boxer , jak Arreola a navíc ve výborné formě. Nemám osobně nic proti Chrisovi . Já si vůbec myslím, že nejlepší z heavyweightů jsme jenom dva … Proto nebudu říkat, že přes něj “ projdu snadno “ , nebo že zápas bude “ procházkou “ .
Nebude to vůbec jednoduché, protože už vím, jaký je Arreola . Takže, připravte se na super zápas . “

Záznam posledního zápasu Chris Arreola vs. Bermane Stiver :

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *