Brown vs. Ellenberger / Bader vs. Latifi

074

UFC dále odhaluje zápasy pro budoucí turnaje. Předprázdninový program UFC 201 nabídne kromě očekávaného duelu Lawler vs. Woodley také souboj dalších členů welterové váhy Brown vs. Ellenberger.

Evropský oktagon UFC nabídne souboj Ryana „Darth“ Badera proti podsaditému Albánci zápasící pod Švédskou vlajku Illir Latifimu, který ve Švédsku dělal sparing partnera Českému zápasníkovi Viktoru Peštovi.

075

Brown vs. Ellenberger = jedná se zřejmě o eliminační zápas, vítěz se postaví proti vítězi duelu Lawler vs. Woodley. Brown sice prohrál tři zápasy z posledních čtyř v UFC. Nutno podotknout, že prohrál proti esům jeho váhy. Knockoutoval ho Lawler s Johny Hendricksem a na subbmisi ho porazil talent BJJ Demian Maia. Ellenberger je na tom podobně, prohrál proti nejlepším. Nyní však oba borci poměří síly, vítěz se podívá zpět na vrchol žebříčku UFC.

Bader vs. Latifi = Ryan potvrdil tento zápas na svém twitteru. Zápas se odehraje v Německém přístavu Hamburgu, ovšem až třetího září, je to tedy další destinace dostupná pro Českého fanouška. Ryan Bader patří ke stálicím UFC, bojoval snad s každým kdo se nabídl. Latifi překvapil ve svém úplně prvním zápase proti Gegard Mousasimu, zápas sice prohrál ale takový výkon vy předvedl jen málo který nováček UFC. Od té doby prohrál jen s Janem Blachowiczem.

Uvidíme co si pro nás ještě UFC přichystá na tyto očekávané turnaje.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *