Conor McGregor vs Floyd Mayweather v boxerském zápase

th_900_600_cz_2_195_1462774303

Není to ještě ani týden a o Conoru McGregorovi se zase množí řada velkých spekulací. Tento Irský bouřlivák si na spekulacích a velkých slovech postavil svou image a proto tento stav jen podporuje. A co je vlastně předmětem spekulací tentokrát? Conorova účast v čistě boxerském zápase proti Floydu Mayweathrovi.

Již v průběhu minulého týdne začali sociálními médii protékat zpráva, že se Floyd Mayweather chce opět vrátit do ringu a proto hledá soupeře pro svůj poslední padesátý zápas. V seznamu eventuálních soupeřů se objevil také Conor McGregor, který v současné době smlouvu s UFC. To okamžitě rozpoutalo vlnu velkých spekulací, které obě strany jak se patří, přiživují. Ani jedna ze stran, jak Floydův otec, tak trenér McGregora totiž možnost souboje nevyvrátili.

McGregor navíc přilil olej do ohně fotografií, kterou sdílel na svých sociálních sítích, na které stojí čelem k Mayweathrovi. Jak to ovšem celé doopravy? To tuší snad jen McGregor a Mayweather. Nikdo jiný totiž o zápase nemluví. Na dotaz, zda by se mohl skutečně odehrát, si šéf UFC Dana White jen zaťukal na čelo s rezolutním NE. Jak již bylo řečeno, Conor je stále vázán smlouvou s UFC a v brzké době ho čeká veledůležitý zápas (pokud se tedy přeci jen neutká s Diazem) s některým ze dvojice Aldo, Edgar. V tomto zápase Conor vyzve vítěze jejich klání a půjde zde o titul!conor_floyd-big

Meyweather si prozatím užívá svého odpočinku. Hodně cestuje po celém světě, ale i přesto si našel čas na patentování ochranné známky na názvy TMT50 a TBE50, což byl jeden ze spouštěčů této velké vlny diskuzí, na které se oba aktéři ochotně vezou.

Jak by podle vás dopadl souboj McGregora vs Mayweather a baví váš ještě tyto mediální rošády?

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *