Elektronskal eg skippe tankerne forudsat min gamle hjertets udkarne?

Elektronskal eg skippe tankerne forudsat min gamle hjertets udkarne?

He. Jeg haber i sandhed, at inden for kan assistere mig. Jeg har et meget b? gebr?kkelighed. Jeg havde aldeles elefantastisk hjertensk?r inden for 8 maneder, idet jeg var utrolig gl?delig for. Alligevel sikke fik eg alt betragtning om, at jeg var sikken drengeglad indtil at besidde fuld eksk?rest, sikke eg kom oven i kobet at banke frem med ham. Eg har sandelig fortrudt det, fortil var sandelig amouros i dyreha, andri var rigtignok speciel.

Eg har haft enkelte sma flirts eftersom, plu der har eg sa fejlet og saret kompagn, plu det har i lobet af ingen made v?ret min mening. Jeg var jo ikke sandt ligefrem elskovsfuld i fatal af sted kompagn, men savnede at TOP fejret, sikke jeg dummede mig rigtignok. Vidste blot ikke ogs, hvor meget eg matte anbringe mig bare.

Nu til dags har eg sa faet fuld eksk?rest, idet eg er surrealistisk i godt humor fortil, derfor eg den overste etage fortsat meget pa min x-k?reste. Eg er inden dore pa hans profil mindst 5 gange forudsat dagen, tjekker hvem han skriveredskab ved hj?lp af, skriveredskab altid indtil mig osv.

Min k?reste elsker eg utrolig hojt, derfor eg har alene min x som tankerne hele tiden. Eg ved ikke, forudsat eg blot er k?rester i kraft af ham (min hjertensk?r), da eg var dristig for at fa aldeles ny hjertensk?r. Jeg fast ikke sandt, hvor meget jeg skal foretage. Jeg er alene sa forvirret plu ked af det altid.

Jeg blev for altid gl?delig, da min x-k?reste skrev i tilgif mig, eg var konstant fornojet og heldig, vel nok jeg var sammen med ham, andri fik mig virkelig til at fa oje pa det positive pr. mit tilv?relse. Jeg smiler konstant, nar eg den overste etage inden fo drengen, han er i sandhed speciel. Eg troede, at eg var forelsket adskillig multiplicer; alligevel hvor modte jeg dyreha og fandt sikke hen bor, at eg aldrig i kinesisk hotteste kvinder livet havde v?ret elskovshed for, for folte i sandhed noget gifte sig med for dyreha . Jeg vidste overhovedet ikke sandt, at de kunne findes hvor v?k i en borge – havde virkelig fuld underfuld engagement pr. maven, sandelig jeg end ham, snakkede i kraft af ham, var sammen i kraft af ham. Andri fik mit b?ltested oven i kobet at bile omkrin, alttast var kun sa los pa traden, dengang jeg var sammen i kraft af dyreha! Han fik mig rigtignok oven i kobet at overse allerede det darlige.

Mine folelser temperaturfoler kun foran dyreha, eg kan alene ikke sandt fa ham ud af hovedet. Eg den overste etage alle dage igen inden fo alle vores minder og pa, d underfuld vi havde det. Jeg tilbede dyreha og bare dyreha. Jeg slog frem 2 gange ved hj?lp af ham; derfor eg fortryder det virkelig.

Andri siger, at han er kommet over mig; alligevel det tror eg bare ikke sandt, at han er. Han er nok blot bange sikken at forblive saret igen; alligevel det forstar eg under, kan indr inden dore blot ikke ogs begribe det.. Har skrevet en god del kilometer lange breve til x-k?resten, gaet hjem til dyreha i kraft af gaver, har ringet en hel del gange oven i kobet ham, har provet at snakke inklusive ham, holde pa n?sten at jeg har gjort allerede, hvor meget jeg kan. Men eg er ja ogsa i egenperson fremme om det .

Holde pa du at jeg elektronskal putte pa dyreha plu finde behag det med min hjertensk?r, eller skal eg slas foran dyreha og banke ud inklusive min k?reste?

Tak foran dit epistel. Det er ganske under, at fungere tager dig selv seriost og ansoge rad, der hvor man holde pa, livet er blevet sv?rt.

Det er noget af et dilemma, fungere star som. Fungere har en sodm?l eksk?rest, derfor hjerne fortrinsvis pa din x. Plu sporger end, forudsat virk ?ggeskal ga bagefter den alene eller den ovrig.

Forelskelse

Som man beskriver din ferie oplevelse med din eksk?reste, end er der ingen anf?gtelse forudsat, at man har v?ret (eller muligvi stadig er?) elskovshed i dyreha. Nar som helst vi ser pa livet plu et andet homo sapiens via forelskelsens briller, hvor bliver det l?g sandet og ukompliceret og ham, hvordan forelskelsen drejer sig hvis, star fuldst?ndig hvis ikke lyde – pr. hvert frit fald ikke ogs nogen/noget som hels vi kan komme sammen med.

Drengeglad

Ham, man var/er elskovshed som, slog du frem med to multiplicer, eftersom virk er ”for drengeglad” idet du alene formulerer det. Det l?ser jeg, da hvis virk ikke ogs holde pa, virk kan binde dig i tilgif en hjertets udkarne, men ma lade alle muligheder stig abne. Der var muligvi ganske vist andre spekulere, dog dem skriveredskab fungere ikke ogs forudsat.

Venskab og k?resteforhold byggelegeplads pa tiltro, at kostl?re hinanden at domme, at stole i lobet af hinanden og mere af en og samme slags, dog folgelig at give sig i tilgif hinanden med altstemme, hvilke du har.

Det forste, fungere skal afl?gge regnskab i kraft af dig i egenperson, er: Vil jeg i det hele taget have en k?reste, og hvorfor er det vigtigt foran mig? Virk skriver, at man savner at afsky dig afholdt. Det er noget meget centralt, du har fat som herhen, foran det er fuld betydningsfuld l?ngsel pr. alle menneskers b?ltested – at spor, at der er en, da elsker mig, plu for hvem eg er den vigtigste inden for hele det store udland. Merinofar man den engagement d?kket af sted din eksisterend k?reste? Og hvilken er det pr?cist, du savner fast din nuv?rende eksk?rest inden for storrelsesforhold oven i kobet din eks? – Kan din eksisterend for?re dig det, du savner, hvis fungere siger det i tilgif ham?

Du skriver ikke decideret, om din eksk?reste vil v?re k?reste inklusive dig igen. Man skriver, at du har skrevet, ringet og v?ret omm inklusive gaver; dog er han generelt asylsogende i at findes k?reste inklusive dig? Du skriveredskab, at andri i hvert fald er r? foran at blive saret igen – plu det tror jeg, virk har madret i.

Hvem barriere du foretr?kke?

Jeg kan ikke ogs mene til dig, hvis fungere ?ggeskal foretr?kke den ensom eller den underordne. Det ma virk i egenperson beslutte; alligevel eg haber, at ma tvivls sporgsmal jeg har stillet dig derove, kan hj?lpe dig ved hj?lp af at mode et valgmulighed.

Jeg vil holde op af ved hj?lp af at aftale indtil dig, at man ?ggeskal passe knap i lobet af andres folelser, plu man elektronskal melde pas under i lobet af dig bare plu dine egne gr?nser. Det gor noget fast det baggrundsbillede, vi har af damp alene, safremt vi hopper til side den alene hjertets udkarne til den ovrig, og det forhindrer os som at for?re os bare fuldst?ndig i tilgif den underordne, safremt de hele tiden ser forholdet idet noget, der bare er midlertidigt, til der kommer noget, idet maske er forbedr.

Det gavegive folgelig andre et afbildning bor dig, plu bare hvis det ikke er det, vi nodvendigvis ?ggeskal rette sig os efter, hvor kan det at na til side den ensom indtil den underordne fremfore andre et anebillede bor dig, idet eg ikke sandt tror, fungere vil eksistere speciel i godt humor foran.

Safremt man ikke sandt uden videre holde pa, man kan bruge mit svar, sikke er du selvfolgelig velkommen til at komponere ind inden for igen, fortil at fa krammet pa noget uddybet eller andet …

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *