Floyd Mayweather: Pokud se vrátím, tak jedině proti McGregorovi

th_900_600_cz_2_104_1463474940

Před nějakým časem jsme vás informovali o možném zápase Floyda Weathera proti Conoru McGregorovi. Mayweather je nejúspěšnějším boxerem současnosti a celá vlna spekulací byla rozvířena poté, co Conor zveřejnil zápasový poster, kde stál čelem k Mayweatherovi. Šéf UFC však celou tuto věc utnul již v zárodku, kdy prohlásil, že takový zápas je nesmysl, a pokud to Maywether myslí vážně, tak ať mu zavolá.
Tento telefonát však neproběhnul, ovšem Mayweather je jak se zdá naprosto přesvědčený o tom, že tento zápas prostě proběhne stůj co stůj. Dokonce tvrdí, že je to jediný zápas, kvůli kterému by se vrátil ze svého sportovního důchodu. Jeho slova zněla přímo takto:

 
Maywether: „Pokud se ještě vrátím, tak jedině proti Conorovi McGregorovi. Je to jediný zápas, co mě zajímá a jediný co mi za to stojí. Postavíš proti sobě boxera proti MMA bojovníkovi, jeden z nejlepších v MMA proti nejlepšímu boxerovi. Je to silný bojovník, a když jsem koukal na jeho zápasy, tak musím uznat, že je ještě rychlejší než jsem čekal a proto ho nemůžu podcenit. Jsem si jistý, že pokud k tomu zápasu dojde, tak mi dá pořádně zabrat!“

 
Ovšem aby se tento zápas uskutečnil, bude se muset odehrát ještě mnoho. McGregor je stále pod smlouvou UFC, což znamená, že by celý zápas musel být v koprodukci právě UFC. Jenže to je věc, kterou UFC zásadně odmítá a do dnešního dne se něco podobného nestalo. I na to však má Maywether odpověď.

 
Maywether: „Jsem si jistý, že přijdeme na nějaký plán, jak to uskutečnit. Sice ho ještě nemáme, ale už jsme si zamluvili nějaká data. Já a můj tým, já a Al Haymon, já a Leonard Ellerbe, jsme zamluvili nějaká data v různých zemích a městech v USA. A vy víte, jaký jsou moje čísla, je to 100 milionů dolarů. To je jistota. O jiným čísle neuvažuji, když jde o mě.“

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *