Gibu Fight Night 2 – představí se nám Spejbl nebo Raušer proti Vondráčkovi

2015209091325

PRAHA – Loňský první ročník noci bojových sportů Gibu Fight Night se stal událostí sezóny. Fanoušci bojových umění se ale mají nač těšit i v ročníku druhém. V pražské T-Mobile Aréně se 5. prosince představí nejen tuzemská špička, ale také řada hvězdných jmen ze zahraničí

Diváci se už teď jistě těší na zápasy hned ve třech bojových sportech –Muaythai, K1 a Boxu. Fightcard je nabitá k prasknutí, ale mezi nejočekávanější zápasy večera bezesporu bude patřit zápas tuzemské legendy K1 Ondřeje SPEJBLA Hutníka proti nizozemské hvězdě Filipu Verlindenovi.

Druhým vrcholem Gibu Fight Night bude souboj dvou tuzemských superstar v K1 a sice Luboše Raušera proti Petru Vondráčkovi. „Všem fanouškům slibuju, že uvidí pořádnou Mikulášskou nadílku. Dřu jak nikdy předtím a soupeř se má na co těšit. A myslím, že už teď můžu říct, že tenhle zápas určitě neskončí na body. Bude to masakr,” s úsměvem říká Luboš Raušer.

V Muaythai se pak představí hvězda pražského Hanuman Gymu Jiří Žák proti finskému tvrďákovi Danielu Forsbergovi, nebo Tomáš Kohout proti Vladimíru Moravčíkovi.
GFN2-web-1170x400

Gibu Fight Night 2 uvádí společnost Ticket Art Production s.r.o.. Vstupenky v cenách od 290 do 6.250 Kč jsou v prodeji v sítích Ticket Art Praha www.vstupenky.ticketart.cz  a  Ticketportal www. www.ticketportal.cz/

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *