GIBU FIGHT NIGHT oznamuje první zahraniční účastníky

gibu fight

Jeden z nejslavnějších světových thaiboxerů současnosti, Francouz JEROME LE BANNER, se zúčastní galavečera v thajském boxu GIBU FIGHT NIGHT.

Na startovní listinu, která obsahuje i jméno Daniela Landy, přibyla první zvučná jména zahraničních bojovníků.

12. června 2014 navštíví Prahu legenda mezi thaiboxery, francouzská hvězda Jerome Le Banner.

Jerome Le Banner je mnohonásobným finalistou světového turnaje K1, je členem síně slávy Sportu a bojových umění v Tokiu a dlouhodobý držitel rekordu nejrychlejšího K. O. v historii turnaje K1, kdy ve třech po sobě jdoucích zápasech v jednom turnaji potřeboval v součtu 4 minuty a 4 vteřiny k tomu, aby své soupeře vyřadil stylem K. O.

Do zápasů GIBU FIGHT NIGHT Jerome Le Banner osobně nezasáhne, zúčastní se však tiskové konference, vážení zápasníků a jako divák celého turnaje.

Organizátoři turnaje zveřejnili i první jména zahraničních zápasníků, kteří nastoupí proti již dříve oznámeným „domácím“ borcům.

Prvním potvrzeným jménem je v  německu žijící hvězda světové velikosti, rodák z afrického Konga –  Danyo Illunga!
Několikanásobný mistr světa a mistr Evropy, který bude soupeřem Ondřeje SPEJBLA Hutníka.

Druhým jménem je Švýcar Janosch Nietlispach, několikanásobný mistr Švýcarska, mistr Evropy a mistr světa, který se postaví slovenskému šampiónovi Miroslavovi Cingelovi.

Illunga i Nietlispach jsou členy profesionální thaiboxerské stáje Golden Glory, jejich trenérem je slavný Remy Bonjasky, který oba borce do České Republiky doprovodí jako součást jejich týmu.

Mezi zvučná jména, která sama o sobě již v tuto chvíli slibují výjimečný sportovní zážitek, se zařadí i rumunský bojovník Catalin Morosanu.

Soupeř Daniela Landy, který se na svůj zápas intenzivně připravuje pod vedením trenéra Petra Macháčka v Thajsku, zatím znám není.

Všechna jména dalších zahraničních bojovníků a duelů bude organizátor GIBU FIGHT NIGHT oznamovat průběžně.

gibu fight

Profily již potvrzených bojovníků naleznete zde:

http://www.gibu-fight-night.cz/profily-zapasniku/

Seznam již potvrzených bojovníků:

Ondřej SPEJBL Hutník – CZ
Jiří Žák – CZ
Matouš  K.O.hout – CZ
Tomáš Hron – CZ
Miroslav Cingel – SK
David Keclík  – A

Daniel Landa – CZ

Danyo Illunga – DE

Janosch Nietlispach – CH

Organizátorem mimořádného večera je C.M.T.A. – Česká Muay-Thai Asociace, o.s., která oficiálně zastřešuje thajský box v České republice (od roku 1996 je řádným členem ČSTV, nově České unie sportu, s níž aktivně spolupracuje, a je také členem organizace IFMA, což je celosvětově jediná organizace pořádající MS a ME, uznávaná Mezinárodním olympijským výborem). Partnerem Gibu Fight Night je MaXimus World Fight team – největší promotérská stáj působící na českém trhu, která zajišťuje starty vrcholových sportovců na profesionální úrovni v oblasti bojových sportů po celém světě.

 

Vstupenky na galavečer thajského boxu Gibu Fight Night jsou v prodeji v síti Ticket Art – www.ticketart.cz a www.ticketportal.cz.

 

Jerome Le Banner se narodil ve Francii 26. 12. 1972.

Bojovým sportům se věnuje od svých šesti let, kdy začal trénovat judo. Ve čtrnácti se inspiroval filmy s Brucem Leem a přesedlal na karate. V osmnácti se začal věnovat kickboxu. V roce 1995 byl poprvé pozván k účasti v turnaji K-1 v Japonsku, kde se „devastujícím“ způsobem probil až do finále. Od té doby je tento mnohonásobný finalista turnajů K-1 považován za jednoho z nejplatnějších populizátorů tohoto výjimečného sportu. Jeho závratná kariéra ovšem nezůstává pouze mezi provazy ringu. Zahrál si v několika filmech, nejznámějším je velkofilm Asterix a Olympijské hry, kde si zahrál po boku nejlepších současných herců, včetně dalšího slavného sportovce Michaela Schumachera. Natáčel i v České Republice, konkrétně v Ostravě, americký akční film Babylon A.D.

JeromeLeBanner

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *