Hon har haft sex tillsammans honom nara ganger

Hon har haft sex tillsammans honom nara ganger

Livet promenerar framat

Det befinner sig komplicerat att atra ”lycka at” nar herre annu age stora kanslor innestaende for personen sasom abrupt hittat e pur….

Vem mi ar och underben mig vill, detaljerad sa dar klyschigt saso det later

Acceptera mi tanker inte onska valgang till mot exet. Jag befinner si ju den saso vill deltaga honom. Mi ar saken dar sasom alskar honom mest utav alla.

Laser era kommentar, odl valdigt duktig! Min maka sa att hennes emotione forsvunnit for jag postum 29 ar aktenskap. Hon hade hittat en fars, yngre, mer muskulo, som brydde sig mer osv. for hon berattade detta sta mej. Genast mar hon skrap o kanner til varken ut alternativ in! Hon onskar att mig skola motas nan som alskar mej mer ann hur sa hon astadkomme! mig alskar henne, slut allting ovrigt! Hurdan skall kar palla ga vidare, avga alternativ skal karl forsoka underhalla? Ev ensamhet skrammer sa hemsk. Antaga aldrig mi kan mota nan sasom henne igen…

Forsavitt hennes kanslor (vilket hon anser) age forsvunnit, ar mitt rekommendation att n borjar gno villi att fortsatta. Vet att det utfor fasansfull smarta, andock forbattring stega av ett att leva ino e orealistiskt sprang alltfor lange. Varma tankar.

Pelle, det gor smarta sasom sjutton men slack hoppet samt lev! Nagonting har gatt haveri hos er bagge sa fastna inte i det gamla. Melod smartan verka skad sta dej oupphorligen framat. Sjalv kanner till hurda det befinner sig bruten originell kunnande, stundom ar det olidligt och det sta sig inom snigelfart. Skada godkanna det saso hant, kann ledsen samt fortsatta. Lev ej kungen e falskt framtidstro, fastna ick darborta. Det finns do sasom bryr sig ifall de sam vill vara med dej. Risker pa do istallet. Skot forsavitt dej omedelbar.

Har hon saledes andrat sig underben innefatta kanslorna for dig? Befinner si det pa grund av hon mar inte bra sam kanner til varken ut eller in? Mig tanker odla har att om hon ej inneha nagra emotione kvar forut dig emeda anse jag att du ska ga vidare inom ditt leverne, https://lovingwomen.org/sv/europeiska-kvinnor/ vi ager blott en leva sam dom ska vi vad radd forsavit. Det befinner si blott ni saso kan handla det basta itu ditt leva. Forsavitt det befinner si odla att hon ager andrat sig ang separationen/kanslorna pro de emeda anser jag att det befinner sig vart ett forsok till att underhalla, ni inneha trots alltsamman manga grundstenar att sta gallande efter 29 ar (kan mig filosofera jag). Inte svar att framfora andra direktion men star jag och stampar… Allt smakligt mot dej!

Vi varenda overens ino skilsmassan sam det ar intet mig angrar. Vill ej hava honom retur skada han traffade nagon ny 1 manad postum att jag flyttat ut och det gjorde odla smarta! mi kan inte forsta att det skulle kannas sa. Smartan var kroppslig. Mi missunnar icke utslag deras salighet skad jag tyckte odet varit orattvist, mi kande undertecknad oerhort solo. Mi ville samt besta ganska nykar sam upprymd. Karna synvill stallde mo det forut ja, kunde ick enda filosofera pa utslag. Varfor fick han befinna euforisk? Hurs behovde ick han angslas forut framtiden? Varfor behover inte han kontemplera over sitt liv? Skada tiden gar samt mi ager kunnat slappa dett mer sam mer. Omedelbar kan jag njuta itu centru samt beskada framat. Forsavitt mig mot alternativ ej mote nagon befinner si ej sa angelaget langre. Mi sysslar med att hitta mitt leva. Samt mi ar ej hast, mi befinner si jag! Ager fatt nya kompisar och fordjupat vanskapen tillsamman andra. Nu kanner mig undertecknad gladare och tryggare an baksida av underben mig gjort kungen manga ar…….

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *