Hunt vs Mir jako hlavní zápas pro UFC v Brisbane

052

UFC těžkých vah přinese zápas Marka Hunta proti Franku Mirovi jako main event na UFC Fight Night v Brisbane. Turnaj se uskuteční 20. března. Oznámil to oficiální promotér pro turnaje UFC, hostit tento turnaj bude Entertainment Center v Brisbane.

Hunt patří k nejoblíbenějším zápasníkům v UFC. Jeho styl je pro diváky nejvíce atraktivním většinou nedává moc prostor obraně a spoléhá na sílu svých tvrdých zadních úderů. Velkou podívanou byl především jeho zápas s Antonio Silvou, kde v plném zápase na 5×5 minut vydržel se svým soupeřem bojovat až do konce. Zápas zaslouženě skončil s remízou a i Dana White přiznal, že se jedná možná o nejlepší zápas historie UFC

Oproti tomu Frank Mir má svá nejlepší léta zřejmě za sebou. Stál u zrodu UFC a patřil mezi nejlepší grapplery na světě, na jeho páky na nohy a ruce měl málo kdo. Avšak od roku 2012 dokázal vyhrát pouze dvakrát a to proti Antoniu Silvovi a Toddu Duffemu. Avšák prohrál celkem pět zápasů za sebou. Zápas bude i přes to zajímavý, utkají se zde největší hvězdy a žijící legendy UFC.

Hunt bude mít také výhodu polo domácího publika, jako rodák z Nového Zélandu, který střídavě bydlel také v Australii, bude mít zajisté mnoho fanoušků v tomto Australském městě.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *