IAODG

IAODG_icon

(International Association operational defence group) 

IAODG s.r.o. – moderní metody boje

Postup bojového systému International Association ODG (operational defence group) vychází z dlouhodobých zkušeností v terénu a byla navržena jako odborný vzdělávací program profesní obrany.

Tento bojový systém obsahuje souhrn účinných, jednoduchých a praktických obranných technik, využitelných k účinné obraně jednotlivce a skupin v nejrůznějších podmínkách současného světa.

Kvůli stoupání násilí a stále horší bezpečnostní situaci ve světě, se dá předpokládat minimálně stejné, ne-li vyšší ohrožení civilních osob působících při své práci v ,,horkých“ a nestabilních oblastech světa. I v oblastech zdánlivě poklidných se stav může během několika hodin změnit a drobné místní problémy přerůst v otevřený ozbrojený konflikt, který bude ohrožovat nejenom místní obyvatelstvo, ale i zahraniční občany vyskytující se v oblasti soukromě či pracovně.

stano

Reakce oficiálních ozbrojených složek a to jak domácích tak zahraničních bývá pomalá a často ani nedojde k správnému a dostatečnému zajištění bezpečnosti soukromých osob, natož pak jejich majetku. Alternativu zajištění bezpečnosti v rizikových oblastech světa představují privátní bezpečnostní agentury.

Ty jsou na rozdíl od armád schopné reagovat mnohem rychleji a přizpůsobit se požadavkům zadavatele. Model přenesené strážní služby, doprovody osob či konvojů nebo v neposlední řadě výcvik a předávání zkušeností ať už pro samotné zaměstnance nebo vojenský personál, se osvědčil v několika zemích a při několika válečných konfliktech. Náš projekt nabízí tuto variantu pro privátní sektor.

To znamená zajištění bezpečnosti osob a majetku v rizikových oblastech světa střežením zájmových objektů, doprovody konvojů a osob a dalšími službami dle požadavků zadavatele.img_4722

 

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *