Jessin Ayari tvrdí: Jsem připraven na UFC!

safe_image

Turnaje The Ultimate Fighter jsou jednou z věcí, bez kterých by UFC asi mohlo v současné době existovat. Je to cesta pro talenty, kteří se tak mají cestu dostat se do UFC. Představují se zde mnozí, kteří dosud stáli mimo UFC, a to je také možnost pro německého bojovníka Jessina Ayariho (12-3) brzy. Tento 23letý borec totiž již trénuje v Las Vegas.


safe_image„Je to pro mne obrovská příležitost, a byl bych rád, abych se jako další Němec ukázal, že jsem připraven na UFC,“ řekl Ayari. Podle něho může konkurovat Německo i na mezinárodní úrovni také díky svým sponzorům.
Ayariho předchází dobrá pověst, protože zaznamenal v poslední době tři po sobě jdoucí vítězství, kdy bojoval dvakrát ve španělské organizaci Ansgar Fight ligu (AFL) ve velteru, konkrétně proti domácím borcům Juanu Suarezovi (15-7) a Ramonu Boixaderovi (14-2).

Před tím ještě stihl porazil ve střední váze Němce Romana Karpanova (6-2). Pokud přejde přes první překážky a zkoušky, bude moci zůstat v USA až do konce dubna a mít tak možnost na další působení v Las Vegas.
Je přáním Jessina Ayariho, aby mohla uspět lépe než Fank Lester (20-6), který byl zástupcem Německa na „The Ultimate Fighter 9“ v roce 2009 a Shane Primma (7-5) na TUF 8 v roce 2008.
První turnaj, kterého by se mohl Ayari zúčastnit, je „The Ultimate Fighter 22“. Jeho příprava by měla být zahájena v průběhu tohoto roku, ale datum zatím stanovené není.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *