Jose Aldo pro UFC: Nepřijmu žádný zápas, kromě titulového.

054

 

Bývalý šampion UFC Jose Aldo vyjádřil jasné ultimátům vůči UFC, podle něj žádný zápas nepřipadá v úvahu kromě titulového.

Aldo se takto ostře vyjádřil ve středu na svém instagramu, podle něj má smysl další zápas pouze o titul, nejlépe však s uřadujícím šampionem Connorem McGregorem, uvedl Aldo. Ir připravila Alda o titul na UFC 194 na KO po 13 sekundách.

Aldo na svém instagramu uvedl: Hi everyone. I was quiet for a while because I was waiting for my rematch based on how the fight went dow,” Aldo napsal. “In fact, I was already training for it, but apparently I was wrong. So I wanted to make something clear to [the] UFC: For everything I have done, everything I have accepted and mostly how the fight ended, I will not accept any other fight other than a title shot . My only exception would be fighting ‘The Notorious , at any time, anywhere…”

Ve zkratce Aldo počítal s titulovým zápasem na který tvrdě trénoval, UFC však dalo přednosti jinému zápasníkovi. Proto Aldo řekl, že bude zápasit pouze o titul, vzhledem k tomu co pro tento sport udělal.

Stejný názor jako Aldo sdílí i jeho stáj Nova Uniao, pro kterou dává také největší smysl odveta s McGregorem, pro celou stáj byl však šok když Aldo prohrál po pouhých 13 sekundách na KO po 18 vyhraných zápase v řadě od roku 2006.

Momentálně je však McGregor vázán na zápas o titul v lehké váze proti Rafaelu Dos Anjos na UFC 197 které se koná až 5. Března. Dublinský rodák však už plánuje svůj návrat do váhy do 145 liber kde chce bránit svůj titul. Nutno podotknout, že by však bylo nespravedlivé kdyby šel zrovna s Jose Aldem, na svojí šanci totiž také dlouho čeká Frankie Edgar.

Jak vše dopadne rozhodne jako vždy pouze managment UFC, který jak je zvykem, moc nehledí na přání zápasníků.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *