Judo: Veteráni se poperou o tituly Mistrů ČR

judo

V sobotu 21. září 2013 se koná mistrovství České republiky veteránů v kategoriích mužů i žen. Soutěž proběhne v Ostravě ve sportovní hale SAREZA, adresou Hrušovská 20, Ostrava – Přívoz . Všichni fanoušci juda vítáni, vstupné zdarma.

Kdo může na soutěži startovat?

Jedná se o otevřenou soutěž, to znamená, že není žádná kvalifikační podmínka vyhraných zápasů. Přihlásit se může každý narozený od ročníku 1982 a starší s platným průkazem juda a uhrazeným letošním členským poplatkem. V soutěži jsou nastavené věkové kategorie, které jsou dále rozděleny na váhové. Při nedostatku závodníků mohou být některé kategorie sloučené. Přehled kategorií:

Jak se přihlásit do soutěže?

Příhlášky je třeba zaslat do 5. září na leosmachacek@1jcbo.cz, nebo volejte na 732 877 202 . Dále při vážení v den soutěže, nebo den před ním uhradíte startovné ve výši 300Kč a předložíte platný průkaz juda s platnou zdravotní prohlídkou.

Časový program soutěže?

  • Pátek         20. září – 18:00 – 19:30 vážení
  • Sobota      21. září – 09:30 – 10:30 vážení
  •                                         11:30 zahájení soutěže

Info pro fanoušky

Vstupné do haly je zdarma a jsou vítáni všichni příznivci juda. Občerstvení na místě zajištěno. K vidění budou zápasy zkušených judistů, převážně trenérů, kteří se utkají o tituly Mistrů ČR. Více informací získáte na czechjudo.org

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *