Judo: Začínáte? Víme jak, kdy a kde!

20090604_244

Na otázku kdy se začít věnovat judu není přesná odpověď, ale samozřejmě nejlepší je začít už v dětství. U každého jedince je to velmi individuální, ale tvrdí se, že nejvhodnější začátek je v 6 letech.

JUDO PRO DĚTI: Judo club Kidsport se zaměřuje na mladé judisty a zahájil svou činnost v roce 2007, kdy poprvé otevřel několik kroužků juda na základních školách. Jedním z hlavních cílů bylo přiblížit judo dětem a vybrat talenty pro oddíl USK Praha, který již připravené judisty měl doprovázet při závodech. Trenéři JC Kidsport byli především aktivní judisté z USK a proto měli bohaté zkušenosti se závoděním a mohli tak své malé svěřence plně připravit na tatami. Během dvou let se základna mláďat a žáků tak zvýšila, že začali zakládat vlastní oddíly a zaregistrovali JC Kidsport na Českém svazu juda. Kidsport je jeden z nejlepších oddílů v České republice pro mladé začínající judisty. Více informací, fotografií a natočení klip o fungování oddílu naleznete na jejich oficiálních stránkách www.judoprodeti.cz.

JUDO PRO DOSPĚLÉ: Pokud jste již dospělí a máte zájem začít s judem, tak i pro Vás tento oddíl poskytuje perfektní řešení. Pražský oddíl juda Seijin je ojedinělý v tom, že je určen pouze pro dospělé začátečníky a mírně pokročilé. Pod dohledem profesionálních trenérů se naučíte základům juda, které například můžete použít i v jiných bojových uměních. Zlepšíte si fyzickou kondici, získáte sebevědomí a užijete si i spoustu zábavy. Informace o judu pro dospělé se dozvíte na stránkách www.judoprodospele.cz

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *