Kazachové boj o Sibiř prohráli

MMA 14-05 Koschin

Jeden z dalších ruských turnajů se konal pod názvem Sibiřská liga – Combat Kuzbass 2 se konal v Novokuzněckém Cirku v pondělí 12. května. Výhodou turnaje bylo, že se ho účastnili bojovníci z různých organizací, resp. i ti, kteří zde začínají svou profesionální dráhu.

Hlavní událostí byl ve velteru boj Andreje Koshkina (dosud 6-3) proti Kazachu Islamu Dzadzievovi (1-2). Koshkin byl jednoznačně pasován za favorita, což také dokázal, ve 2. kole v čase 3:45, kdy dal Dzadzievovi KO po Head Kick.
Konstantin Veselkin (1-0) v lehké váze bojoval proti dalšímu Kazachovi Azamatu Muratbekovi – Uulu (0). I zde si Rusové pozvali soupeře, který nebyl hoden umu domácího borce, takže z toho byl konec ve 2. kole za 1:20 po Ankle Lock. V těžké váze nastoupil Timur Abdulaev (1-0) také proti Kazachovi Dmitryji Belovi (0), který skončil ještě dřív než jeho soukmenovci. Bylo to KO po úderu v 1. kole za 3:08.
V pérové váze Svjatoslav Shabanov (0-1) stál proti, jak jinak než Kazachovi, Kanatu Rakhimovi (0), ale i zde se k hostu nechoval Shabanov slušně a vyprovodil ho ve 2. kole po 1:38 s KO po zásahu kolenem.
Abychom jen nepsali o výprasku Kazachů, tak v bantamové váze Denis Mutsnek (0) si poradil s Rusem Jegorem Stanislavským (0) po Rear-Naked Choke ve 2. kole za 1:12.
Poslední zápas, o kterém se zmiňujeme, byl boj v lehké váze mezi Timofejem Nastjuchinem (4-1) a Kazachem Mairbekem Makanovem (0). Ten sice přijel z daleka, ale skončil za pouhých 20 vteřin 1. kola na zemi KO po úderech.
Rusové, kdyby šlo o mezinárodní utkání, by vyhráli jednoznačně 5:1, ale bojovali zde zejména začátečníci, takže to tak nelze vůbec hodnotit, ale jde jen o hru s čísly.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *