Lavar Johnson zatčen za napadení

026

Veterán světových organizací jako je UFC, Bellator nebo Strikeforce Lavar Johnson je ve vazbě za údajné napadení své manželky ke kterému mělo dojít 11. Srpna. Johnson byl zatčen 25. Srpna s kaucí ve výši 175 000 $. Lavar se k činu nepřiznal, čelil obvinění s těžkého ublížení na zdraví a napadení. Svým jednáním způsobil své oběti těžkou ujmu na zdraví, vážně poranění obličeje.

Lavar který sám váží kolem 125 kilo napadl svou přítelkyni, zřejmě po žárlivé hádce. Jednání co následovalo bylo ovšem obzvláště otřesné. Podle svědectví a výpovědi poškozené, měl hlavou svojí přítelkyně mlátit o zeď a později o hlavu. Následovat mělo několik kolen mířených do oblasti hlavy, poté svojí přítelkyni udeřil celkem jedenáckrát pěstí do hlavy. Policie ženu našla v bezvědomí s krvavými poraněními v oblasti hlavy a nosu.

Lavar byl propuštěn na kauci 20. listopadu.

Osmatřicetiletý Johnson debutoval ve StrikeForce v roce 2009, dále se podíval také do UFC a Bellatoru. Poslední zápas prohrál proti Cheicku Kongovi na turnaji Bellatoru 123 s září 2014 na RNC.

Johnson se však do klece zřejmě dlouho nepodívá, pokud se prokážou obvinění hrozí mu až šesti leté vězení.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *