Macek šampionem GCF

10429435_493581454113012_1943424360656673559_n

 

12. Prosince se v Mladé Boleslavi konalo velice očekávané GCF s pořadovým číslem 29. Celý galavečer se nesl v duchu titulového zápasu Filipa Macka z Pražského Penta gymu proti Karvinskému Pavlu Svobodovi. Zápas byl dlouhou dobu velice očekáván, také z důvodu, že se jednalo o první zápas o pás v Bantamové váze.

Samotný zápas měl rychlý spád. Svoboda se dostal svému soupeři do zad a snažil se zápas ukončit na RNC. Macek se z pozice však šikovně dostal a přebíral v postoji iniciativu. V závěru prvního kola, těsně před sirénou, knockdownoval svého soupeře loktem z otočky. Svoboda se však, alespoň částečně, dokázal před přestávku vzpamatovat. Ve druhém kole se však situace vyvíjela lépe pro Macka. Lépe trefoval a po několika minutách předvedl to samé na konci prvního kola, loket z otočky který Svoboda tentokrát už neobstál.

Filip-Macek

Macek se tak tedy stal historicky prvním šampionem GCF. Má za sebou již třetí výhru tento rok, navíc s cenným skalpem z Ruska. Rozhovor s Filipem Mackem vám přineseme v následujících dnech.

 

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *