Miocic vs. Overeem

073

Čerstvě korunovaný šampion těžké váhy UFC, Stipe Miocic, již zná svého prvního vyzyvatele. Je jím, zcela po právu, Alistar Overeem. Tohoto ranaře Jamajského původu pozná zcela jistě každý. Proslavil se především svým prvním zápasem proti Junioru Dos Santosovi, kde všechny ohromil svou postavou. Ještě aby ne když se po testech na zakázané látky ukázalo, že Alistar je vlastně chodící chemička.

Miocic se s Overeemam utká až desátého září na UFC 203 v Clevelandu. Profesionální hasič města Ohio chorvatského původu Stipe Miocic naposledy knockoutoval Fabricia Werduma a získal tak titul šampiona UFC.

072

Alistar Overeem po prvních třech prohraných zápase v UFC si zřejmě promluvil do duše a změnil kompletně celý team okolo sebe. Odešel z Extreme Couture a začal trénovat pod Jackson-Wink MMA. Změna se zřejmě vyplatila a Overeem se vypracoval na jednoho z top 5 nejlepších zápasníků těžké váhy v UFC.

Miocic prohlásil, že on je ten kdo prolomí kletbu několika posledních šampionů těžkých vah. Průměrná doba úřadování jednoho šampiona je zhruba dva až tři zápasy. To z těžké váhy dělá kategorii kde se nejčastěji střídají šampioni.

Dokáže Miocic prolomit kletbu nebo se stane jen další v řadě? To se dozvíme na UFC 203 v Clevelandu desátého září !

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *