MMA: Anderson Silva proti Diazovi ? Dana White říká …

Anderson-Silva-vs-Nick-Diaz

Pokud spolu chtějí soupeřit, proč bych nesouhlasil?“ komentuje Dana White souboj Andersona Silvy a Nicka Diaze.

Je možné, aby se Anderson Silva utkal s Nickem Diazem, i přesto, že se „Pavouk“ alias A. Silva bude vracet v příštím roce do ringu?

Samozřejmě, že se souboj může odehrát. Proč by také nemohl? Vzhledem k prohře A. Silvy s Georges St-Pierrem v minulém roce, Diaz podotýká, že dvě z možností, kterými by se vyhnul předčasnému odchodu z ringu, je další souboj s GSP nebo boj proti Andersonu Silvovi. To se ovšem nestalo a Diaz od té doby ještě nezápasil.

images7F7KIVEK

Nicméně, Silva ztratil hned dva navazující zápasy (od Diazovy rehabilitace) proti stávajícímu šampionovi v UFC střední váze, Chrisu Weidmanovi. Zotavuje se po děsivém zranění z posledního zápasu, které znamenalo zdlouhavou rekonvalescenci.

Po nabytí oprávnění k návratu do plnohodnotného MMA tréninku, Silva stále chce s návratem do ringu počkat do začátku roku 2015, ačkoliv již vyjádřil, s kým by se chtěl utkat – a sice s Nickem Diazem.

Anderson-Silva-winning
Jediným chybějícím prvkem se tedy zdá požehnání od UFC. President UFC Dana White se ale na UFC 174 v mediálním hloučku ve Vancouveru ve Čtvrtek vyjádřil poměrně jasně. White totiž na souboj Silvy a Diaze podotknul, že to bude určitě velmi zajímavý souboj.

Takže on také poslouchá? Samozřejmě! „Pokud spolu chtějí soupeřit, proč bych s tím nesouhlasil?“ dodal.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *