MMA: Boje o Volhu i s mezinárodní účastí

battle_on_volga

Další z významnějších ruských turnajů Fight Nights: Battle on Volga se konal v pátek 27. června 2014 v Cirkuse v Kostromě, ale bojovalo se jen v ringu. Představili se zde vedle zkušených borců i nováčci, takže paleta výkonů byla jistě veliká. Hlavní událostí byl zápas Olega Borisova (10-1), který vloni v říjnu porazil našeho Pavla Svobodu, a Argentince Maximiliana Videla (2-2).

Můžeme tušit, co vede Rusy zvát si ke svým hvězdám nevýznamné cizince, ale když jde o sbírání kladných bodů, tak se jim daří. Takže v pérové váze Borisov vyhrál KO/TKO za 4 čisté minuty 1. kola. Obdobnou situaci měl i Ilja Kurzanov (4-1), který dostal také v pérové váze za soupeře „okresní ligu“ Kubánce Viktora Huana Montese (0-1), ale dokázal nad ním vyhrát jen na body.
Zato ruský boj v lehké váze mezi Evgenijem Zujevem (3-1) a Ramazanem Kurbanismailovem (5-2) se zdál být vyrovnaný, a skutečně, rozešli se s remízou.

oleg_borisov_pumpa
Další souboje již patřily neznámým či někdy i doposud neúspěšným borcům, zástupce tu měl i Kyrgyzstán. Malou zajímavostí je dvojí vystoupení Ilji Kušnerika (1-1), který zápas proti Vladimiru Latyševovi (0) vyhrál po Heel Hook v 1. kole a s Andrejem Fomichjovem (0) jen remízoval.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *