MMA: Bravo, Petro

knockout_art_3_full

Na polském turnaji Knockout Art 3, který se konal v sobotu 5. prosince 2015 v hale Zespołu Szkól Rolniczych ve městě Środa Wielkopolska, jsme měli také želízko v ohni. Šlo o Petru Částkovou, která ale působí jako bojovnice ve své dosud krátké kariéře zatím jen v Polsku.

Turnaj byl pořádán jako večer bojových sportů, protože se zde objevila i pětice zápasů v thajském boxu, a vedle toho také čtyři boje v MMA. Zde se objevili dva zahraniční účastníci, vedle Částkové v polotěžké váze Ukrajinec Alexandr Jašnuk (0), který ovšem jako začátečník podlehl Polákovi Damianu Skarżyńskému (1-1), když po 1. kole odstoupil ze zápasu.

Petr Částková (1-0) startuje sice za BT Gym Praha, ale i ke svému prvnímu zápasu si vyjela do Polska, na turnaji 4. Memoriáł Pawła Kamińskiego letos v červenci porazila Polku, ale také debutantku v MMA, Małgorzatu Smaczniakovou na body. Teď byla její soupeřkou Polka Anna Mikrutová (1-0). Těžko se dalo předem hodnotit, která z nich je favoritkou, protože i letos v květnu poražená Mikrutovou, Paulina Borkowska, stanula v aréně po prvé. Teď to tedy nebylo v aréně, ale v ringu, a zde místní spíše dávali přednost v roli mírné favoritky domácí Mikrutové. Petra se však nedala a zvítězila na body. Gratulujeme a jen se těším, až ji zříme na domácí půdě.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *