MMA: Brazilská líheň mistrů i talentů

shooto_logo

Neděle 25. srpna byl velkým dnem pro MMA, v Riu de Janeiro se konal turnaj Shooto Brazil 42: Fight for B.O.P.E. 3. Nejvíce se očekávalo od souboje aktuálního šampióna Shooto v Jižní Americe ve střední váze Brazilce Hernaniho Perpetua (16-3) a Belgičana Tommyho Depreteho (10-4).

Ten se objevuje různě ve světě, třeba i v Rusku, kde sklízí vcelku úspěchy, takže jde o zkušeného borce, ovšem tady narazila kosa na kámen. I když nešlo o jasné vítězství, bylo to na body pro domácího borce.
Boj v lehké váze Chris Wilson (18-9) prohrál pomocí TKO po úderu ve 2. kole od Valmira Lazarova (8-2). Obdobné TKO použil již v 1. kole ve střední váze sympatický mladík Roberto Amorim (6-1) proti Danielovi de Franca (8-2).

20110826125058_bope1
Polotěžká váha tu měla zastoupení v Evertonu Rochovi (2-1), který právě přesně před rokem vstoupil na profi scénu do prvního zápasu, a v Argentinci polského původu Walteru Mazurkieviczovi (0-2). Jeho zápasová frekvence je však řídká, po zápasech v roce 2007, 2009 mu ani letos pšenka nekvetla a ležel na zemi kneebarem již v 1. kole.
Dál následují zápasy borců, majících tak 1 až 2 zápasy, proti takovému nastoupil ve střední váze vcelku často porážený, ale přesto zkušený Evilásio Silva (6-11). Když se postavil proti Eduardu Betinimu (1-0), bylo z toho KO v 1. kole. Ale jedna výjimka ještě přišla, to v lehké váze, když bojovali spolu Carlos Alexander (7-5) a Daniel Abelha (5-2), a byla z toho „podlaha“ pro Abelhu v 1. kole v čase 3:18.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *