MMA: Brazilské neúspěchy v Polsku

ablabalbal

Významný turnaj v Polsku s názvem KSW 30: Genesis se konal v sobotu 21. února 2015 v Poznaňské aréně. Z programu vypadl zápas Boryse Mańkowského (16-5-1) s Michailem Tsarevem (29-4), a tak se hlavní událostí stal boj ve veltru Boryse Mańkowski (16-5-1) a Norem Mohsenem Baharim (8-2), který zápasí hlavně v britské organizaci Cage Warriors.

Baharimu se nedávalo mnoho šancí, ale prohrál jen na body po jednomyslném rozhodnutí.
V čistě polském zápase dalším velterovém zápase prohrál také jednomyslně na body Rafał Moks (10-6) s Aslambekem Saidovem (15-4), kterého jsme měli možnost vidět v roce 2009 na ČR regionálním turnaji, kde prohrál se Slovákem Attilou Veghem.
V ženském souboji se utkaly ve slámové váze Karolina Kowalkiewiczová (6-0) a Brazilka Kalindra Fariová (15-4-1). Také Karolínu si můžeme pamatovat, jak v roce 2013 porazila na KSE 24 naši Simonu Soukupovou, ale jen na body. Kalindra opustila brazilské arény teprve nedávno a dojela si do USA pro porážku od Jessici Aguilarové a nyní i do Polska, protože i zde prohrála s Kowalkiewiczovou na body.
Z dalších zápasů se zmíníme ještě Mateusze Gamrota (8-0), který porazil v lehké váze Brazilce Rodriga Cavalheira  (16-3,Bellator 0-1) pouhých 6 vteřin před koncem zápasu KO po úderu. Domácí Anzor Azhiev 5-1, který získal skalp našeho Pavla Svobody předloni na KSW 22, v pérové váze tady prohrál s Japoncem Kleberem Koikem Erbstem (15-3-1) po Triangle Choke již v 1. kole v čas 3:16.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *