MMA: CFC dominoval Sosnovský

index

Jubilejní sportovní palác v Petrohradě se v sobotu 25. ledna 2014 stal místem turnaje CFC: New History II. Hlavní událostí byl v těžké váze souboj Rusa Alexandra Emelianenka a Ukrajince Dmitrije Sosnovského (7-0). Na štítě Sosnovského skončil například v listopadu 2012 náš brněnský Tomáš Pojer.

Oproti tomu daleko zkušenější Emelianenko (23-6) dokonce dvakrát porazil slavného Ibragima Magomedova, ovšem tady mu zkušenost nebyla na nic, a za 103 vteřin 1. kola se složil po zdařilém úderu soupeře.
Důležitou událostí turnaje byla čtyři čtvrtfinále velterové váhy. Rus Edvard Vartanjan (4-1) porazil na body Němce Benjamina Brinse (13-1), na kterého nemá dobré vzpomínky Adam Šindelář, který s ním prohrál v roce 2010. Polák Rafan Blachuta (7-3) prohrál s Rusem Ruslanem Zhemukovem (2-1) také na body. Rus Egor Golubcov (1-0) se vyznamenal i ve svém druhém zápase a nováčka Dmitryho Berezina položil ve 2. kole v čase 2:09. Bělorus Sergej Falej (14-6) zvítězil na body nad Ukrajincem Igorem Makoedovem (8-1).
V předkolech se například utkal v polotěžké váze nováček Ukrajinec Igor Kudritskij se zkušenějším Rusem Sergejem Romanovem a vyhrál na body. Z dalších zápasů, kde vystupovali spíše začínající bojovníci, můžeme vytknout zápas v lehké váze mezi Iljou Ovečkinem (3-2) a Litevcem Sauliusem  Buciusem (9-8) a vyhrál nad ním na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *