MMA: Chuděj bude bojovat v Polsku

undercard

Naše bojovníky velmi málo vidíme na turnajích v cizině. Přitom ani sousední země, kde bychom měli udržovat těsnější vztahy, na to nejsou lépe. Nadcházející víkend bude trochu výjimkou, na turnaji Fight Exclusive Night 7: Real Combat, který se koná v aréně Artego v Bydgoszczi v Polsku v pátek 24. dubna 2015, se představí Matěj Chuděj.

undercardHlavní událostí zde bude zápas ve vetru domácího Alberta Odzimkowského (7-1), který svůj jediný zápas prohrál vloni v červnu, takže měl na to víc jak třičtvrtě roku, aby se dal dohromady. Jsou soupeřem bude Litevec Mindaugas Veržbickas (9-3-1).
Matěj Chuděj (2-4) zápasí za Good Luck Gym v supertěžké váze a vloni, po dvou letech „prázdnin“, porazil Němce Marcuse Kottkeho (2-3). Soupeřem mu bude Polák Tyberiusz Kowalczyk (1-0), který vloni v červnu ve svém jediném zápase porazil Litevce Tomase Vaicikase (1-8), který již podle svých bodů patří ke chvostu závodnického pole. Kdybychom tipovali u nás, asi bychom za favorita dávali Matěje, v Polsku sázejí na Tyberiusze, takže asi bude záležet více na obou. Držme Matějovi proto palce…

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *