MMA: Cizinci uspěli jen částečně

mayor_cup_2014

Turnaj s mezinárodní účastí pod názvem Far Eastern MFP: Mayor Cup 2014 se konal v aréně Platinum v ruském Chabarovsku v sobotu 17. května 2014. Hlavní událostí byl zápas Evgenyho Erokhina (5-4) a Američana Bretta Rogerse (15-7), bývalého šampióna Strikeforce v těžké váze, který prošel i Bellatorem (1-1). Ti dva se již utkalo loni v březnu, kdy vyhrál na body Erokhin.

Rogersovi nebyly velké zkušenosti k dobru ani tentokrát, prohrál ve 2. kole za 3:27 s KO/TKO po úderu. Ve střední váze Michail Tsarev (27-4), známý z Bellatoru (1-2) a také úspěšný bojovník v Brazilském Jiu Jitsu, porazil Francouze Xaviera Foupa-Pokama (27-18), který se krátce objevil ale neúspěšně v UFC (0-2). Bylo to po KO/TKO po úderu v 1. kole za 4:56.
Američan David Gomez (16-8), který se letos v dubnu zatím poprvé objevil neuspěšně v Bellatoru, zvítězil v těžké váze nad Rustamem Bogatirevem (12-5), který všechny své zápasy vybojoval v Far Eastern MFP, na body.
V lehké váze si Murad Machaev (13-1, Bellator 1-1) poradil s Alexejem Polpudnikovem (12-3) jednomyslně na body.
V dalších zápasech se objevili jen ruští borci, a to buď začátečníci nebo víceméně věrní jen Far Eastern MFP. Například zkušený Gadji Zaipulaev (19-6) porazil v těžké váze nováčka Zahara Marzoeva také jen na body. Vyznamenali se i debutanti, a to Magomedsaygid Alibekov, který v lehké váze porazil Sergeje Tsekunova (7-2) na body a obdobně na body vahrál i novic  Šamil Abdulaev nad Alexejem Shapovalovem (9-3) ve střední váze.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *