MMA: Cizinci v Německu sbírali tituly

Vote_MMA

Německý turnaj v MMA pod názvem Vote MMA se konal v pátek 27. června v prostorách diskotéky  Virage v Osnabrücku. Vedle zkušenějších borců, výjimečně i zahraničních, se tu představila i celá plejáda nováčků, jak to již v německých turnajích bývá zvykem. Je jen zajímavé, že v řadách bojovníků zní většinou jména, která jasně ukazují na jiný než německý původ.

Turnaj neměl klasickou hlavní událost, kdy vystoupí obvykle nejzkušenější bojovníci, ale byl to boj o mistrovské tituly. V těžké váze si titul šampióna Vote MMA  vybojoval Litevec Dib Akil (0-1), když porazil Jana Meyera (0) po Side Choke v 1. kole za pouhých 31 vteřin. Je otázkou, jak může bojovat o titul nováček, ale v německém MMA je vše možné.
Ve střední váze o týž post bojoval úspěšně Abeku Afful (3-1), který Derwische Cidara (3-1) porazil Rear Naked Choke až ve 4. kole v čase 3:51. Jen do 1. kola se dostal v boji o titul v lehké váze Švýcar Michael Bobner (5-3), když Inda Sascha Sharmu (6-0) porazil KO/TKO v čase 4:37.

1375746681Michael_Bobner.png
V posledním titulovém boji v bantamové váze zaujal Ali Selcuk Ayin (4-10), který válčí v arénách MMA od roku 2003 a v roce 2005 poznal porážku i od našeho Michala Hamršmída. Zde si však své skóre vylepšil, když porazil Brazilce Tobiase Hubera (5-6), který působí ponejvíce v Německu, gilotinou v 1. kole za 35 vteřin.
Jak bylo řečeno, v dalších 11 zápasech se představili zejména nováčci, takže můžeme vypíchnout rychlé vítězství Sergeje Kramera (1-1) v bantamu nad Ahmadem Hamadem (0), a to po pouhých 23 vteřinách 1. kola KO/TKO. Do minuty ještě stačili vyhrát v těžké váze Christian Skorzik (0) nad Kirillem Kolomycevem (0), a to za 45 vteřin po Triangle Choke, a Albert Shala (0) ve střední váze nad Philippem Henzem (0-4) po KO/TKO za 58 vteřin.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *