MMA: Dánské nebe nesvědčilo Ukrajině

cwfc66title

Další turnaj CWFC 66 – Cage Warriors Fighting Championship 66, který se konal v sobotu 22. března 2014 v Ballerupské Super Aréně v Dánsku, přivedl do arény celou řadu borců z různých zemí. Také CWFC má své šampióny, ale většinu váhových kategorií ještě nikdo neobsadil, Ukrajinec Sergej Churilov (15-2) je ve velterové váze světlou výjimkou.

A právě ten měl svůj titul obhajovat proti domácímu Nicolasi Dalbymu (12-0). Je to ten Dolby, který ve svém druhém zápase kariéry v roce 2010 porazil Jaroslava Poborského na body. Tento boj byl také dlouhý, rozuzlení nastalo až ve 4. kole v čase 2:19, když Churilov prohrál TKO na Head Kick and Punches.

martin-akhtar
Také další zápas byl ve velteru, Nor Mohsen Bahari (6-1) v něm porazil Brazilce Bruna  Carvalha (15-7) na body.
V lehké váze se proti sobě postavil z Bosny a Hercegoviny Damir Hadzovic (7-2), který v roce 2011 také porazil našeho Jaroslava Poborského, a Angličan John Maguire (19-7), zápas skončil vítězstvím pro Jihoslovana KO po kopu v 1. kole v čase 3:58.
I další borec, velterový Fin Toni Tauru (8-1), má s námi kladný bod, vloni prorazil na LFN našeho Filipa Macka. Tady se mu podařilo zvítězit nad Švédem Martinem Akhtarem (3-1) po Rear-Naked Choke v 1. kole za 4:14. Ve střední váze se utkali Nor Jack Hermansson (5-1) a Španěl Enoc Solves Torres (13-6), kterému bohatá řada zápasů nebyla nic platná a prohrál KO ve 3. kole v čase 4:36 po úderu.
Poslední zápas, který ještě zmíníme, a ve kterém nebojovali Skandinávci či méně zkušení borci, svedli v pérové váze Švéd Martin Svensson (13-5) a Angličan Robbie Olivier (20-9), skončil na body pro Svenssona.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *