MMA: Domácí zbytek Polska nepokořili

thunderstrike_fight_league_4_official

Polsko a MMA to dnes již patří neodmyslitelně k sobě, v sezoně je každý týden několik turnajů. V sobotu 17. května to byl také Thunderstrike Fight League 4: Łęczna vs. Reszta Polski (Łęczna proti zbytku Polska), který se konal ve Widowiskowo-sportovní hale v Łęczně.

Za Boj večera byl vyhlášen souboj ve smluvní váze do 80 kil za Łęczno Konrada Płaze (1-3) a z Krakova Dawida Wolného (1-0). Hlavní bod tedy získal domácí borec, když vyhrál po gilotině Choke v 1. kole za 1:30.
V lehké váze se utkali za Łęczno Łukasz Bieniek (3-0) a z Radomi Łukasz Bilski (0-3), který v roce 2012 podlehl našemu Jaroslavu Poborskému. Souboj vyhrál opět domácí, tentokrát jen na body.

5564
V další smluvní váze do 73 kg za domácí z Lublinu nastoupil Tomasz Nebeling (4-0-1) a za Polsko z Namyslowa Grzegorz Szulakowski (3-1). Tady se „Polsku“ podařilo získat první bod, ale také jen po vítězství na body. Ve smluvní váze do 67 kg opět za Łęczno Patryk Mituła (1-1) bod nezískal, ale z Krakova Marcin Sasiński (1-2) po armbaru v 1. kole v čase 3:52, takže stav vyrovnaný 2:2.
Ve smluvní váze do 90 kg nastoupil za domácí z nedaleké Barki Michał Oleksiejczuk (2-0) a za Polsko z Bydgoszczy Jan Kwiatoń (2-1). Po Triangle Choke v 1. kole za 1:53 vyhrál Kwiatoń, takže Polsko vede. Ani v další smluvní váze do 67 kg se domácímu Damianu Błaszczukovi (0) nedařilo a podlehl z Krakova Adamu Gustabovi (0) ve 2. kole po Rear Naked Choke za 4:43.
V poslední smluvní váze, tentokrát do 70 kg, nastoupili proti sobě dva borci z jednoho oddílu ve Wlodawy, Hovannes Chlingaryan (0-0) a Marcin Bartosik (1-1), který také zvítězil na body.
Poslední zápas svedli ve střední váze za domácí z Ludwinowa Rajmund Flejmer (0-1) a za Polsko z Radomi Jacek Czubak (0-0), který tímto bodem za Arm-Triangle Choke zvýšil na 5:2 pro zbytek Polska.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *