MMA: Dva boje o polské tituly

Lebout

Polská profesionální liga měla své další kolo pod názvem PLMMA 41: Extra – Legionowo, které se konalo v pátek 24. října 2014 v Aréně v Legionowu. Hlavní událostí byl titulový zápas v lehké váze mezi Adrianem Zielińským (12-3) a Marianem Ziółkowským (9-2-1).

Zieliński držel titul od loňského listopadu, když porazil  Adama Golonkiewicze a tohle  byla druhá obhajoba. Mimochodem ve svém posledním zápase ve smluvní váze do 71,5 porazil Slováka Miroslava Štrbáka na PLMMA 38. Teď tedy po pěti vítězstvích v řadě ani po šesté nepoznal porážku a vyhrál KO/TKO, když  Ziółkowski odstoupil po 1, kole pro zranění kolena.
Velezkušený Antoni Chmielewski (26-12), který ale přesto nebyl považován za favorita, ve střední váze porazil Sylwestra Boryse (5-1), který to vzdal po North-South Choke v 1. kole v čase 2:02. Jediným zahraničním účastníkem byl Francouz Mickael Lebout (11-3-2), který zvítězil, ač také nebyl podle tipů favoritem, ve druhém titulovém zápase ve veltrové váze nad Pawłem Żelazowským (7-0) na body. Tady to byla ale změna pásu, protože Żelazowski byl šampiónem od loňského října, kdy porazil Salima Touahriho.

plmma_41
Další zápas byl trochu výjimečný, protože dámský boj je na PLMMA vzácností, takže to bylo v bantamu a střetla se tu Barbara Nalepková  (2-0) s Marzenou Horoszkovou  (0-1), což byla náhradnice za Izabelu Badurkovou (4.-2), které měla nějaké zdravotní problémy. Snad si ti vyčítala, že souhlasila, protože prohrála KO/TKO po úderu již v 1. kole za 1:04.
Z dalších zápasů uvedeme, že Marcin Wójcik  (3-4) porazil v polotěžké váze Bartłomieje Wydru (0), který jako náhradníka nastoupil na místo Łukasze Klingera (6-1), který se zranil, po Armbaru v 1. kole za 3:47,  Dominik Chmiel (6-3) ve střední váze vyhrál nad Łukaszem Witosem (5-1), který zaskočil za Łukasze Bieńkowského (3-1), který zrušil smlouvu s PLMMA, ale sám tu měl bojovat s Arkadiuszem  Jędraczkou (4-11), který se zranil, na body. Ještě uvedeme zajímavý případ borce, který asi rád prohrává, když v polotěžké váze Wojciech Balejko (1-3) zvítězil nad Januszem Dylewským (2-10) Guillotinou Choke již v 1. kole za 0:41. Přesto má Dylewski již v neděli 26. října další zápas na PLMMA 42.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *