MMA: Finále neporažených borců

Bellator_97_Poster-375x413-1371926770

Další turnaj Bellator 97 se koná tuto neděli 31. června, tak jestli náhodou jedete do Nového Mexika, tak v Santa Ana Center v Albuquerque se můžete potěšit boji na nejvyšší úrovni.

Titul se bude obhajovat dvakrát, za prvé v lehké váze vyzývá David Rickels Michaela Chandlera. Ten je šampionem dva roky a zatím nepoznal porážku, skóre 11-0 hovoří za vše, ale Rickelsovo 14-1 není o nic horší. Druhý boj o vavříny v těžké váze povede vyzyvatel Andrey Koreshkov proti Benovi Askrenovi. Ten má úplně stejné skóre jako Chandler 11-0 a titul obhajuje již tři roky. Postaví se proti němu ale skutečný borec, Koreshkov má za sebou 13 vyhraných zápasů, aniž by ochutnal porážku. Taková sešlost ve finále se asi v MMA těžko bude opakovat, 48-1!

Ani další zápasy nebudou postrádat na zajímavosti, velezkušený Muhammed Lawal ve středně těžké váze nastoupí proti Jacobu Noemovi, neméně otřelému bojovníkovi, půjde o boj o možnost bojovat o titul šampióna. Obdobný zápas o možnost získat titul povede Ryan Martinez v lehké váze proti Vilalymu Minakovi. Poslední zápas v muší váze bude mezi Brazilcem Patricio Freire a Američanem Robem Emersonem, který sice v Bellatoru debutuje, ale má za sebou dlouhou,i když ne zcela úspěšnou kariéru profesionála.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *