MMA: Gladiátoři 21. století, 2. část

Knopfler_A1_2013.indd

Dne 7. března 2014 se v Zimním stadiónu v Hradci Králové koná turnaj Gladiátoři 21. století, kde by se měly objevit hvězdy našeho MMA. některé v konfrontaci s evropskými bojovníky. Náš 38letý veterán Bohumil Lungrik (14-16) bude mít za soupeře Srba Dušana Dzakiče (15-8), který je ve 27 letech na vrcholu sil.

Lundrik měl minulý rok pauzu, naposledy vyhrál v roce 2010, jeho zápasová šňůra za posledních pět let je navíc záporná 1-8. Dzakič je na tom značně lépe, za poslední 3 roky 6-1, ovšem nešlo o žádné výjimečně úspěšné borce. Fandíme samozřejmě našim, ale v tomto případě má asi větší šance Dzakič.
Další zápas bychom si měli trochu oddychnout, svedou ho Uzbek Makhmud Muradov (3-3) a Polák Krzystof Klepacz (1-0-1). Muradov má za sebou dost špatné období, tři porážky ve šňůře, ale přesto větší zkušenosti ho pasují za favorita.
Náš Petr Neplech (2-3) a Slovák Peter Čapkovič budou další dvojicí. Oba mají stejné zápasové skóre. Neplech po počátečních prohrách se snad „chytil“. Čapkovič, který porazil třeba našeho Lukáše Olejníka v roce 2011 a naposledy bojoval v prosinci 2011, by neměl být favoritem.
Další boj by měli absolvovat naši 40letý Petr Mai (4-8) a 30letý Pavel Svoboda (8-3). Mai vlastně od roku 2007 nezápasí, jen vloni neúspěšně nastoupil proti Němci Alimu Hassanovi, poslední výhru zaznamenal v roce 2005. Svoboda je neustále v boji, letos v únoru například porazil Radka Honku, takže bude poměrně jasným favoritem.
Další českou dvojici budou tvořit Jindřich Janoušek (5-2) a Přemysl Němec (5-6). Zkušenostmi i věkem jsou si rovni, proto favorita nelze určit.
Dalším česko-slovenským bojem bude střet Jana Malacha (3-3 a Rolanda Čambaly (4-2), což bude opět vyrovnaná dvojice. Český souboj svedou Martin Burkot (3-3) a Ján Široký (5-2), kde můžeme hledat jako mírného favorita Širokého.
Program turnaje se může ještě změnit, někdy zasáhnou zranění či jiné události, konečné stanovení dvojic nastane až při čtvrtečním vážení.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *