MMA: Gladork aréna v pátém pokračování

GLADORK-ARENA5_plakat_CZ-Custom

Na znojemském turnaji Gladork aréna 5, který se konal v pátek 3. dubna 2015, se představili zejména borci místního klubu RK, ale soupeři byli pozvání z celé republiky a i ze Slovenska. Jediné, co nás snad může mrzet je, že pouze dva zápasy proběhly v kategorii profi, jinak šlo o samé amatéry, ale i ze Slovenska a Polska.

GLADORK-ARENA5_plakat_CZ-CustomV hlavním zápase se představil ve smluvní váze do 90kg dosud neporažený domácí borec Jakub Bartuněk (6-0), který byl úspěšný na Slovensku i v Německu. Proti němu se tentokrát postavil Slovák Tomáš Bolo (1-0) ze Žiliny, který na svém kontě jediné vítězství v profi nad Tomášem Bolem, jehož skalp získal i Bartuněk. Favorit byl v tomto zápase jasný, navíc domácí půda a vlastní publikum, takže z toho bylo Rear naked choke již v 1. kole v čase 4:44 pro Bartůňka.
V dalším zápase v polotěžké váze se také dařilo dalšímu domácímu borci, Benu Islamimu (2-0), který sice vítězí, ale vždy to bylo proti debutantovi, takže na křest ohněm teprve na něho čeká. Ani tentokrát nešlo o soupeře s velkým S, protože i David Třetina (0) z oddílu MMA Valachy zápasil v aréně naostro poprvé. A výsledek byl takřka navlas stejný, Rear naked choke již v 1. kole v čase 4:56 pro Islamiho.
Ještě dodáme k tomu, že v dalších zápasech bojovali jen amatéři, že se tu proběhly zápasy i v thajském boxu a K1.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *