MMA: Jaký bude rok 2014 v UFC?

UFC-популярность

UFC jako největší organizace v MMA neustále na sebe váže pozornost fanoušků tohoto sportu. Je jen škoda, že naše stopy v ní jsou velmi slabé a dnes tam žádný bojovník z ČR nepůsobí. Na druhou stranu můžeme závidět Polákům, kteří se dokázali prosadit daleko významněji i na poli organizátorské.

UFC pořádá různé řady turnajů a rozpíná své sítě doslova po celém světě. O prvním letošním turnaji v Singapuru jsme již psali, kde konal se v sobotu 4. ledna. V lednu jsou na pořadu dva turnaje, UFC Fight Night: Rockhold vs. Philippou a UFC on Fox: Henderson vs. Thomson, oba v USA. V únoru se UFC přesune do již tradiční Brazílie s turnajem UFC Fight Night: Machida vs. Mousasi. Významným dnem bude 1. březen, kdy UFC Fight Night: Kim vs. Hathaway se bude konat v Macau v Číně. Následně za týden se dočká i Evropa a 8. března UFC Fight Night: Gustafsson vs. Manuwa se odehraje v Londýně. Samozřejmě další turnaje vedle těchto zmíněných se konají stále v USA a v sousední Kanadě.

ufc
Po letních prázdninách se opět dočká Evropa, a to irský Dublin a poprvé také Polsko. Jde konkrétně o říjen a Łódź, kam zavítá mašina zvaná UFC. Z dalších zemí se pak ještě dočká Turecko, Německo, Švédsko a Skotsko.
Kdo se postaví konkrétně třeba v Łódźi do arény, se zatím přesně neví, ale určitě tam bude Polsko dostatečně zastoupeno. Přejme jim to a možná jednou se dočkáme i my.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *