MMA: K vítězství stačí i jen pouhé 4 vteřiny

UCMMA_39

V sobotu 3. května 2014 se v Troxy v Londýně konal turnaj UCMMA 39. Rádi bychom tam opět viděli třeba Karlose Vémolu, ale nebylo tomu tak. Hlavní událostí, resp. závěrečným zápasem, byl souboj o titul mistra UCMMA v bantamové váze mezi Luizem Henrique Tostou (9-4) a Carlem Orrissem (2-1).

Tosta byl jednoznačným favoritem, a také nezklamal, po Heel Hook vyhrál již v 1. kole. Dalším titulovým zápasem byl boj v bantamu mezi Ukrajincem Maximem Matusem (3-5), který působí v Británii nastálo, a Charlie Learym (7-5-1). I tady to bylo jasné, jasný favorit Matus ale vyhrál po třech kolech až na body.

cabeçatosta
Další z cizinců, Rumun Catalin Zmarandescu (8-5), porazil v těžké váze Marvina Campbella (0-2), kterého bychom si mohli pamatovat, že ho porazil náš Karlos Vémola letos 1. února. Tady to bylo také jako s Vémolou KO v 1. kole. Představil se tu i jiný Rumun, Marian Rusu (3-4), který dokázal porazit také v těžké váze Velšana Bena Schneidera (1-5) s KO po ráně za pouhé 4 vteřiny 1. kola.
Jinak se představili už jen britští bojovníci, byť vystupují pod anglickou či velšskou vlajkou. Z těch zkušenějších to byl Makunga Bunduku (4-1), který porazil v těžké váze Nathana Jonese (4-2) na body, také v těžké váze Bill Beaumont (2-0) si zase poradil s Davidem Howellem (5-5) po KO v 1. kole za 1:33. Vyznamenal se i Corrin Eaton (2-0), když zvítězil v muší váze nad daleko zkušenějším Chase Mortonem (5-1) také na body. Jody Collins (6-2) si chtěl po dvou porážkách napravit reputaci, a tak se mu postavil v bantamu nováček Jordan Walden, a dostal Kimuru v 2. kole za 3:10.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *