MMA: Když výhra, tak Triangle Choke?

israfil_makhashev

Další z velkých ruských turnajů ProFC 544 – Challenge of Champions se konal v neděli 7. září 2014 v kulturně-sportovním areálu v Rostovu na Donu. Také sem bylo pozváno několik zahraničních borců, ale nebyli to vždy hvězdy. Hlavní událostí byl v těžké váze ruský souboj Israfila Makhasheva (3-1) a Murtazalieva Sultana (3-1), který vyhrál v 1. kole za 4:02 po Triangle Choke.

Obdobně skončil další ruský duel v lehké váze mezi Vladimírem Kanunnikovem (3-0) s Islamem Isaevem, když Kannunikov vyhrál 1. kole v čase 4:38 Triange Choke. Trochou změny byl opět ruský souboj ve velteru, když nováček Magomed Yaragiev nestačil na mnohem zkušenějšího Denise Genyuka (5-4) s prohrál na body. Rus Dmitry Smolyakov (3-0) v těžké váze bojoval s prvním cizincem, Ukrajincem Arsenem Mensitovem (0-2), kterého dostal za 40 vteřin 1. kola opět po Triangle Choke. Mezi oběma státy zuří politická válka, ale v ringu byť protivníci, se sportovci dokáží podívat sobě rovně do očí.
Další mezinárodní zápas svedl v polotěžké váze Rus Saparbek Safarov (6-0) s Georgijčanem Gigem Kukhalashvilim (1-1) a porazil ho opět v 1. kole v čase 2:13 klasicky Triangle Choke.
V dalším zápase ve střední váze se vyznamenal Rus Vitaly Bigdash (4-0), který dostal čest bojovat se zkušeným Brazilcem Charlesem Andradem (28-20), ale komu čest, tomu čest, dostal ho ve 3. kole po dalším Triangle Choke za 2:39. Mezinárodní zápas diváci viděli ve střední váze, když Bělorus Boris Miroshnichenko (11-6) porazil Francouze Xaviera Foupa-Pokama (27-19) na body.
Ruský souboj svedli ve velteru Kiril Sukhomlinov (19-4) a Oleg Bagov (13-8), který vyhrál ve 2. kole za 2:05 po Triangle Choke. A to bylo šesté vítězství tímto zakončením z celkových 11 zápasů turnaje.
První cizinec, který dokázal porazit domácího borce byl Srb Milan Zerjal (5-0), když nad Arsenem Ubaidulaevem (14-6) vyhrál v lehké váze na body. Obdobně pak již Rusa Yuriho Izotova (4-2) ve velteru porazil na body Brazilec Dimitry Zebroski (11-7-1). Nedařilo se ani druhému Ukrajinci Renatu Lyatifovovi (26-17), kterého zdolal ve střední váze méně zkušený Rus Shamil Abdulkhalikov (9-3), když mu dal v 1. kole za 40 vteřin KO.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *