MMA: Konfrontace s UFC?

FEN-9-735x400

Na polském turnaji Fight Exclusive Night 9: Go For It, který se konal v sobotu 7. listopadu 2015 v hale Orbita ve Wrocławi, se vedle Poláků představili čtyři cizinci. Jedním z nich byl i náš Miroslav Vacek.

Hlavní událostí byl boj mezi Polákem Marcinem Zontekem (14-9) a Němcem Tassilo Lahrem (9-4) v polotěžké váze. Zontek měl za sebou poslední prohraný zápas s vcelku neznámým Rusem Maximem Futinem (3-2), takže si chtěl napravit reputaci. Lahr byl na tom podobně, před zremizovaným posledním zápasem se zkušeným Belgičanem Nilsem van Noodrem (14-6) prohrál s Němcem Jonasem Bildsteinem (13-4). Favoritem byl Zontek, a taky to dokázal, i když jen vítězstvím na body.

Nejexotičtějším bojovníkem turnaje byl ve střední váze Ital Alessio Di Chirico (8-0), který ve svém posledním zápase porazil KO našeho André Reinderse letos v březnu. Teď měl proti sobě dalšího Slovana, Poláka Andrzeje Grzebyka (8-2), který tedy žádnou českou stopu v kariéře nemá. Určitě ale to nebylo důvodem, když tady Italovi podlehl na body.

A náš Vacek (9-9)? Ten tu měl ve veltru za soupeře Poláka Marcina Bandelu (13-4). Ten nastupoval po dvou neúspěšných zápasech v UFC, a i když odcházel poražen, jen to, že se do UFC dostal, hovoří o jeho kvalitách. A ty bohužel Vacek nemá, prohrál tu tak za pouhých 96 vteřin 1. kola po Choke.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *