MMA: Lebout titul obhájil

plmma48-slider

Další z vrcholných polských turnajů PLMMA 48: Opole se konal v pátek 20. února 2015 v Centrum Wystawienniczo Kongresowe v Opoli. Hlavní událostí byl boj o titul šampióna PLMMA ve veltru, který obhajoval Mickael Lebout (12-3-2), když ho získal v říjnu loňského roku.

Byla to tedy jeho první obhajoba a vyzývatelem byl Szymon Dusza (5-2). Podle typujících byla jasným favoritem Lebout, ovšem neměl to vůbec jednoduché, i když nakonec zvítězil jednomyslně na body.
Další zápasy pak svedly proti sobě ve smluvní váze do 74 kg Adama Golonkiewicze (9-7) a  Bartłomieje Kurczewského (8-4), který vloni v září porazil našeho Aleše Kožíška na turnaji KOMMA 1. Tady se mu ale dařilo méně a prohrál také na body.
Z dalších zápasů již jen telegraficky, ve veltru vyhrál Jakub Boczek (4-4-1) nad Michałem Boduszkem (1-2) v 1. kole v čase 4:24 po Rear Naked Choke, ve stejné váze Dawid Wolny (2-1) prohrál s Maksymilianem Kubiakem (3-0) také po Choke v 1. kole v čase 3:08 a v pérové váze Jakub Jerzuchowski (1-1) nestačil na Kevina Nowaka (1-1) a podlehl mu opět po Choke v 1. kole v čase 4:26.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *