MMA: Malé utkání vyhrálo Polsko nad Arménií

Q

Velikost polské MMA je i v tom, že zde dokáží bojovat i na více „frontách“. Miedzynarodowa Gala Sztuk Walk Mieszanych Koszalin je organizace, která pořádá prostřednictvím oddílu Dragon Koszalin s trenérem Andrzejem Radomským utkání polských bojovníků, zejména místních, se zahraničními.

V sobotu 15. března se konalo II International Gala MMA, kde probíhalo malé „mezistátní“ utkání Polsko proti Arménii. Na programu bylo devět soubojů, které určitě diváky nezklamaly.
Turnaj začal později, ale šlo o propagační akci, když zpěvák Przemyslaw Majewski 4P představil píseň propagující II International Mixed Martial Arts Gala.

5269fd1c4a804
V aréně se pak po tanečnicích nejdříve představily bojovníce kickboxu, kdy Carolina Mosková porazila Moniku Wtulichovou. K radosti davu shromážděných ve sportovní hale Nosková vyhrála technickým knockoutem.
Pak již přišly soutěžní zápasy,  první dva boje probíhaly v K1.
Adam Haraf bojoval s Maciejem Drajerem, ale o vítězi musely rozhodnout až body ve prospěch pro Drajera. I druhé K1 Jacob Temptation vs. Maciej Klich skončilo na body pro Temptationa.
Další zápasy již byly MMA v několika váhových kategoriích.
První boj večera ve váze do 70 kg  Kamila Mitoska s Nerekiem Hajrapetisnem trval méně než jednu minutu, přesněji 53 sekund. Polák vyhrál TKO a arménský bojovník opustil oktagón se ulomeným nosem a zkrvaveným obličejem. Mitosek také dostal ocenění pro nejlepšího bojovníka večera.
Také druhý boj večera ve váze do 93 kg Wojciecha Lacha netrvat déle. V boji večera opět se vyhrál s Garikiem Mirzojanem v prvním kole.
Do  65 kg se proti sobě postavili za domácí Luke Karczynski a za Arménce Gewor Wardanyan. Po třech kolech opět i zde rozhodovaly body, na které byl lepší Arménec.
Ve váze do 77 kg bojovali Marek Vorontsov a Arsen Shahbazyan. Zápas přinesl mnohem více vzrušení, než boj předcházející. Polák Vorontsov měl ale navrch a nakonec vyhrál TKO ve druhém kole.
Ve váze do 85 kg boj Paula Osinského a Arsena Karapetyana měl průběh obrácený, arménský bojovník nakonec vyhrál zadním škrcením.
Nejvyšší váhu nad 99 kg zde prezentoval duel Blažeje Nagórského a Wreze Mktchyana. Zde se lepším ukázal domácí borec, když porazil svého soupeře v prvním kole také zadním škrcením.
Neoficiální souboj Polsko proti Arménii vyhráli domácí „bílo-červení“ v poměru 6:2.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *