MMA: Miocicova šance na pás

11_Miocic_Arlovski_09

Velice populární ranař Stipe Miocic dostane šanci na urvání pásu šampiona, který momentálně drží Fabricio Werdum. Jak je to možné a co se od tohoto zápasu očekává, si přečtete právě zde.

Velasquezovo zranění

Cain Velasquez versus Fabricio Werdum, to měl být zápas, na který se všichni moc těšili a který by byl zcela jistě přehlídkou toho nejlepšího MMA umění, leč nebude. Velasquez s lítostí oznámil, že se tento zápas konat nebude kvůli jeho zranění, které ho donutilo předčasně ukončit tréninkový kemp. Velasquez oznámil, že on sám, i všichni ostatní bojovníci MMA jsou zvyklí jít až na krev a trénovat i zápasit s nejrůznějšími zraněními, ovšem v tomto případě zasáhlo rozhodnutí lékaře. Lékař Velasqueze upozornil na to, že pokud si zranění nevyléčí, mohou se dostavit trvalé následky, které by ukončily jeho kariéru profesionálního zápasníka. Z toho důvodu Velasquez uposlechl a celý zápas zrušil.

Cain-Velasquz

Stipe Miocic

Velká škoda, ovšem je tu jedno ale. Toto jeho rozhodnutí totiž otevřelo dveře do ringu Stipovi Miocicovi, velmi populárnímu a hlavně kvalitnímu zápasníkovi. Miocic má na své pažbě hned dva velmi zajímavé zářezy. Tím prvním je Mark Hunt a tím druhým Andrei Arlovski, přičemž oba zářezy si Miocic připsal ještě před limitem.

UFCStipeMiocic

Životní výzva

Nyní se bude muset postavit výzvě nejvyšší. Již 6. února dostane šanci získat šampionský pás mistra těžké váhy. Nebude to však mít vůbec jednoduché. Werdum jej svírá svou silnou paží a jen tak si jej určitě vzít nenechá. Miocic ovšem nepatří k těm, kteří by se jen tak vzdávali, nebo se něčeho zalekli, a proto se můžeme těšit na opravdu parádní souboj, ve kterém bude vítězit spíše něž větší síla, mistrnější technika. Takže nezapomeňte, 6. února, souboj o titul šampiona těžké váhy Stipe Miocic vs Fabricio Werdun, máme se na co těšit!

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *