MMA: Mistrovství ČR amatérů v MMA již 9.února: Fandové, těšte se!

logo_gcf

V neděli 9. 2. 2014 se v pražské hale TJ Spoje na Žižkově uskuteční historicky první amatérské Mistrovství České republiky v MMA, který pořádá Český Svaz MMA ( CSMMA ). Sportovní fanoušci a příznivci atraktivních bojových sportů, zvyklí na profesionální galavečery, budou tentokrát mít možnost sledovat amatérskou podobu smíšených bojových umění v zápasnické kleci. Na celodenní sportovní akci se v turnajovém pavouku utkají ti nejlepší čeští amatérští bojovníci. Divák si tak přijde na více než padesát tvrdých soubojů. A podle Michala Hamršmída, české legendy tohoto sportu a zároveň viceprezidenta a šéfa reprezentace Českého svazu MMA, se mají fandové opravdu na co těšit.

„Tohoto vrcholného turnaje se zúčastní česká amatérská špička, která má už dnes velmi vysokou úroveň. Na rozdíl od profesionálních soutěží budou bojovat podle pravidel mezinárodní amatérské asociace a pavoukovým systémem. Vítěz se tak bude muset během jediného dne probojovat několika velmi tvrdými koly. Každý zápasník, který toto třeba na amatérské MMA Lize absolvoval, ví, že bude muset podstoupit velmi těžkou zkoušku,“ říká Hamršmíd.

logo_gcf

O titul mistra republiky se bude bojovat v šesti váhových kategoriích a jednotlivý vítězové získají nominaci na květnové mistrovství Evropy, které proběhne v azerbajdžánském Baku. „Letos nás opět čeká evropský i světový šampionát. V loňském roce jsme měli medaile na dosah. Tento rok se už chceme vrátit s plackami na krku. Šanci dostanou Ti skutečně nejlepší a prokázat to budou muset nejdřív na domácím mistrovství,“ vysvětluje český Gladiátor desetiletí a první Čech, který bojoval v zámoří Michal Hamršmíd s jakou motivací zápasníci na Mistrovství ČR amatérů v MMA přijedou.

 

Místo konání : sportovní hala TJ Spoje, Na Balkáně 812, Praha 3 – Žižkov

Datum konání : neděle 9.2.2014 od 9:00 hodin kvalifikační boje, finálové zápasy cca okolo třetí hodiny.

Kategorie : senioři nad 18 let

Váhové kategorie : -66kg, -70kg, -77kg, -84kg, -93kg, +93kg

Pravidla : dle světové asociace WMMAA, turnajovým KO systémem, kvalifikační zápasy na 2x3min, finále 2x5min.

Turnaj je přístupný veřejnosti od 9:00 hodin a celodenní vstupné na tribunu k sezení je 190,-

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *