MMA: Mistrovství ČR v MMA mělo již čtvrté pokračování

MMA 27-02 plakát

České Budějovice se v neděli, 23. února 2014, staly místem konání MR v MMA pod hlavičkou místního Gladiators Gymu. Turnaj se konal v kulturním domě Gerbera. Současně zde o tituly bojovali borci muay thai v ringu, bojovníci MMA v osmihranné kleci, a vystřídalo se v ní jich 40.


Finálové výsledky 4. kola amatérského mistrovství ČR v MMA dopadly takto:
V zápase mužů do 62 kg vyhrál na body Artur Mykytenko (PriMMAt Gym) nad Alexandrem Litvinovem (Muradov Team). Mezi juniory byl nejlepší Leoš Brychta (Hanuman gym), který porazil Kemala Yavuze z Warrior fitness v 1. kole.
Ve váze do 66 kg prohrál Zdeněk Vít (Pankration gym Příbram) s Petrem Ševčíkem (Fight Club Ostrava) na body, Ladislav Šulc (MMA Chomutov) s Davidem Eisenreichem (Hanuman gym Praha) v 1. kole a v juniorech zase Ondřej Havlík (Spartakus Gym Nymburk) s Leošem Kastlem (Kinders MMA Team) také na body.
Zápasy mužů do 70 kg začaly remizou mezi Petrem Koutenským (Warrior fitness) a Albertem  Akhtyamovem (Muradov team), v dalších vyhráli Jakub Šneberger (Pankration gym Příbram) nad Janem Novákem (Pitbull gym a Reinders MMA Team) na body, Renat Yessenzanov (Muradov Team) nad Dominikem Podzemslým (MMA Chomutov) také na body a konečně Martin Friedl (Hanuman Gym Praha) nad Danielem Pelechem (Gladiators gym ČB) v 1. kole kimurou.
První zápas mužů do 77 kg skončil diskvalifikací ještě 18letého Dominika Alexe (Gladiators gym ČB), vítězem se tak stal Láďa Frenk (MMA Nymburk). V dalším zápase do 77 kg remízovali Martin Gren (Fight Club Ostrava) a Michal Janeček (Gladiators gym ČB). V dalších bojích zvítězili na body Jan Široká (Fight Club Ostrava) nad Tomášem Fialou (Monster Gym Praha) a Michal Werlík (Hanuman Gym) nad 19letým Janem Szitasem (Gladiators gym ČB) na body. Ve stejné váze do 77 kg v juniorech prohrál Patrik Růžička (Gladiators gym ČB) s Václavem Holotou (Koloseum Plzeň) ve 2. kole.
Trojici zápasů ve váze do 84 kg započal výhrou Filip Humr (Reinders MMA Team) nad Janem  Janečkou (Warrior Gym ČK) ve 2. kole TKO. Jiří Michna (Hanuman gym Praha) prohrál s Lukášem Najmanem (Pro7Sport) také ve 2. kole TKO. Naopak remizou skončil souboj Patrika Lacušky (MMA Mariánské Lázně) s Michalem Zámečníkem (Hanuman gym Praha).
Ve váze do 91 kg vyhrál Miloš Moravec (Gladiators gym ČB) nad Michalem Kotalíkem (MMA Nymburk) v 1. kole TKO.
V předposlední váze do 93 kg prohrál Jan Mysliveček (Warrior Gym ČK) s Markem Hůlkou (Gladiators gym ČB) v 1. kole TKO.
Též jediný zápas mužů nad 93 kg vyhrál Viktor Pavlíček (Pro7Sport) nad Davidem Makovičkou (Gladiators gym ČB) ve 2. kole TKO.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *