MMA: Naše barvy v Nových Zámcích

Na slovenském turnaji RSC 4 – Cage Fighting, který se konal 30.října 2015 v Nových Zámcích, jsme měli také své početné zastoupení, ale ne všem našim borcům se dařilo. Z dalších zemí se zde představili Maďaři. Na druhou stranu je nutno dodat, že v turnaji většinou šlo o začátečníky a žádný z bojovníků neměl na svém kontě víc jak tři profi zápasy.

Do předzápasů nastoupil v našich barvách v lehké váze Ladislav Stejskal (0) ze SFT Havířov. Soupeřem mu byl bratislavský Younes Sedeqi (0), který vyhrál ve 2.kolo gilotinou. Obdobně v lehké váze se představil Michal Jančuška (am.2-0) z RK Valetudo Znojmo, který si zde ale naopak poradil se žilinským Matějem Tarabou (am.1-0) a vyhrál na body.

V hlavním programu jsme měli třikrát zastoupení, ve střední váze v osobě Vítězslava Rajnocha (1-0) z oddílu My Gym – Frýdek Místek. Ten nás velmi potěšil, protože Tamase Veselého (0-1) z Komárna porazil již v 1.kole KO. Naopak v pérové váze se nedařilo Pavlu Svobodovi (0) z MMA Hodonín, který ve svém prvním zápase kariéry nestačil na domácího Filipa Kováče (1-0) a prohrál na body.

Našim nejzkušenějším borcem na turnaji byl veltrový Tomáš Sušina (3-0) z JMFS Ostravy, který si zde poradil s nováčkem Maďarem Dávidem Bácskajem (0), i když to bylo překvapivě jen na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *