MMA: Největší přehlídka MMA

357

Další kolo Maxima pojišťovna MMA ligy se konalo v pátek a sobotu 20. až 21. března 2015 v rámci Czech open v Praze. V jednom sále se zde divákům představili borci nejen v MMA, ale i FC, K1 a TB. V MMA se představilo skoro 70 borců, samozřejmě v různých věkových i váhových kategoriích.

Mezi nadějnými dorostenci, kterých bylo šest v bantamu, zvítězil David Kohout z PriMMAt Gym Praha, v lehké váze mezi čtyřmi Martin Hataš z BJJ Katanato Slovakia a mezi dalšími čtyřmi ve veltru Michal Novák z SK Pretorian Pardubice. Obdobně silně byly obsazeny i juniorské váhové kategorie, v bantamu (4) vyhrál Artur Mykytenko z PriMMAt Gym Praha, v pérové váze (2) Tomáš Kvapil z SK Pretorian Pardubice, ve veltru (2) David Líbal z MMA Nymburk a ve střední váze (2) Michal Rychnovsku z Sk Gauner MMA Jihlava.
Mezi muži v bantamové váze (5) byl nejlepší Jose Torres (Team USA), v pérové váze (2) Jiří Flajsar z JETSAAM GYM Brno, v lehké váze (3) Richard Lang z Sk Gauner MMA Jihlava, ve veltru (5) Jakub Kuchař z Extreme – sports, ve střední váze (4) Ondřej Raška z JETSAAM GYM Brno, v polotěžké váze (2) Michal Kotalík z MMA Nymburk a v těžké váze (2) Jakub Hlavka z Penta gym Praha.
V soupeření mužů „B“ v pérové váze (2) zvítězil Ahmet Simsek z Predator Fight Team, v lehké váze (4) Martin Tobola z UFT – Mladá Boleslav, ve veltru (7) Martin Turek z Penta gym Praha, ve střední váze (4) Pavel Šusta z Tiger team, Profesionální klub bojových umění a v polotěžké váze (2) Michal Šarkán. Představily se i dvě ženy v pérové váze (2), kde zvítězila Barbora Poláková z Penta gym Praha nad Dominikou Sedláčkovou z JETSAAM GYM Brno.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *