MMA: Nová polská organizace se dere na svět

Fabiński

Polsko má zcela novou organizaci MMA pod jménem Arena MMA. Její první turnaj, tedy Arena MMA 1, se konal v pátek 9. května 2014 v Centru Kartingowo-Biznesowe Grand Prix ve Varšavě. Největším trumfem nové organizace je Bartosz Fabiński (8-2), jehož boj ve střední váze s Gregorem Herbem (14-7) se stal jeho hlavní událostí.

Ale 36letý veterán Herb dokázal vzdorovat o 8 let mladšímu favoritovi až do konce 3. kola a prohrál s ním jen na body.
Dalším světlým bodem turnaje byl dámský boj, tedy v muší váze mezi Joannou Jędrzejczykovou (4-0) a Venezuelankou Karlou Benitezovou (11-6), ale i ten skončil na body ve prospěch domácí bojovnice.
Zkušený Maciej Browarski (10-6) také na body zvítězil v polotěžké váze nad Tomaszem Janiszewským (5-2). Zato boj v lehké váze mezi Sebastianem Kujawiakem (1-2) a Marcinem Mazurkem (0-1) byl krátký, stačilo prvních 11 vteřin a Mazurek ležel na zemi po KO/TKO úderem kolena.
Druhou, horší stranou na významu turnaje, byly boje nováčku, tedy jen krátce: v lehké váze Marcel Wojtalewicz (0) porazil Mateusze Mierzejewského (0-1) po Rear Naked Choke ve 2. kole za 3:03, Kevin Nowak (0) ve smluvní váze do 67 kg porazil Marka Kaczmara (0) také po Rear Naked Choke v 50. vteřině 1. kole a Daniel Dziubecki (0) také ve smluvní váze do 73 kg porazil Łukasze Mielczarka (0) na body.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *