MMA: Nový rok v plánech Karlose Vémoly

1

Karlos Vémola (12-4) je v poslední době doslova na roztrhání. Vloni v červnu bojoval na UFC, kdy prohrál s Caio Magalhaesem, ale pak v srpnu vyhrál v Londýně na UCMMA 35 v hlavní události večera nad Dennistonem Sutherlandem a stal se šampiónem UCMMA.

Pak jsem měli možnost vidět Vémolu i u nás, v listopadu na MMAA 2 porazil Petr Knížete a konečně v prosinci na GCF 26 Tomáše Kuželu. Nyní víme, že ho 7. března v Hradci Králové na MMAA Areně 3 čeká zápas s polským talentem Piotrem Strusem (9-2), který na posledním KSW 25 dne 7. prosince 2013 zvítězil nad Američanem Mattem Horwichem (29-21-1), který si již zabojoval, i když ne zcela s úspěchem, na UFC a Bellatoru.
Nejbližším jeho vystoupením bude ale 1. února UCMMA 38 v Londýně, kde se v polotěžké váze střetne s Egypťanem Mahmoudem Salamem (4-4), pro kterého to však bude první zápas na evropské půdě. Favoritem by ale proti Vémolovi být neměl.
Další zápasy Vémoly nejsou známé, jen se ví, souboj s dalším z českých titánů Petrem „Pínem“ Ondrušem se odkládá na neurčito.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *