MMA: O titul bude bojovat Taimanglo

MMA 24-07b Joe Taimanglo

Na turnaji Bellatoru, který se pod jménem Bellator 159: Caldwell vs. Taimanglo opět vrátil do USA, nešlo o žádný titul, ale přesto tu proběhla velmi napínavá utkání. Kansaská Star Arena zažila v pátek v hlavní události souboj ve smluvní váze do 62 kg souboj Joa Taimangla z Guamu (22-6-1,Bell.5-2) a Darriona Caldwella (9-0).

Taimanglo, který způsobil změnu váhy na smluvní, je v současné době na 44. místě světového bantamového žebříku, Caldwell dokonce na 27. místě, takže bylo jasné, na kterou stranu se přikláněly předpovědi na favorita. Bylo to tak jasné, ale oči lezly všem z důlků, když ve 3. kole v času 0:09 nasadil Taimanglo guillotine choke a pak zvedal ruce k vítězství. Původně bylo také stanoveno, že vítěz vyzve současného bantamového šampióna Eduarda Dantase v boji o nový titul, takže doufejme, že Taimanglo něco shodí a nebude jeho prohřešek překážkou.

Nejkratší zápas diváci viděli ve velterové váze, kde Chris Harris (6-0,Bell.1-0), vyhlašovaný jako jednička ve střední váze v oblasti Kansasu a Missouri, porazil za 83 vteřin 1. kola Matta Fostera (6-8) po Rear naked choke.

Největší evropskou hvězdou byl na turnaji Němec Daniel Weichel (36-9,Bell.5-1), světová 22 v pérové váze. Zde si poradil s Emmanuelem Sanchezem (13-2,Bell.5-1), který je v pérové váze na 56. místě ve světě.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *