MMA: Odchodem z UFC svět nekončí

Legacy_FC_37_Garcia_vs._Pineda_Poster

Bývalí borci z UFC a Bellatoru, když nastoupí jinde, jsou z nich hvězdy. Na druhou stranu na menších turnajích se občas zrodí nová hvězda. Tak to je jistě i v případě amerického turnaje Legacy FC 37: Garcia vs. Pineda, který se konal v pátek 14. listopadu 2014 v Houstonské Arena Theater v Texasu.


Hlavními hvězdami byli v lehké váze Daniel Pineda (18-11,UFC 3-4,Bellator 0-2), který zde zápasil poté, co opustil UFC,  a Leonard Garcia (18-12-1,UFC 2-7).  Jejich naděje na vítězství byly vcelku shodné, snad jen Garcia byl malinko povyšován, ale nestalo se tak, dostal v 1. kole v čase 1:54 Kimuru a bylo po boji.
Trochu jiná situace byla v souboji ve střední váze mezi Mikem Bronzoulisem (15-8-1,Bell.0-1) a Justinem Reiswergem (8-3), kde byl jasně favorizován Reiswerg. Bronzoulis byl však jiného mínění a zápas ukončil Rear Naked Choke ve 2. kole v čase 4:51.
V dalším zápase ve střední váze konečně vyhrál favorit, když Larry Crowe (8-3) porazil Quentina Henryho (8-2)  KO/TKO po úderu v 1. kole za 66 vteřin. Geoffrey Neal (4-1) se ve veltru utkal s Charliem Ontiverosem (5-2), který jako profesionál v Legacy začal a ještě ji neopustil,  KO/TKO, když zápas stopnul lékař po druhém kole.
Posledním zápasem, kdy se představili zkušení borci, byl ve veltru souboj Jona Harrise (8-4) a Antonia Florese (5-6), který skončil vítězstvím Harrise na body. Pak následuje šestice soubojů, kdy ani jeden borec nemá za sebou víc jak dvě utkání.

Sdílej s přáteli!

    Další doporučené články

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *